Blog met Berlijntips, handige info en boeiende verhalen over Berlijn

Terugblik: Patreon-meetup in Berlijn!

Home » Terugblik: Patreon-meetup in Berlijn!
To view this content, you must be a member of Emma's Patreon
Already a qualifying Patreon member? Refresh to access this content.

Related Articles

Emma is verliefd op Berlijn sinds 2007 en woont sinds 2013 met haar vriend Kees in Berlijn. Wattedoeninberlijn.nl ontstond vanuit de grote vraag naar tips en informatie van vrienden en bekenden, maar ook uit het eigen verlangen om Berlijn te vangen in woord en beeld. Op WTDIB vind je verhalen over het Berlijn van nu, gisteren en morgen maar ook talloze praktische tips, leuke en originele ideeën en talloze persoonlijke favorieten. Veel plezier in Berlijn!

3 Comments

 • Ezra schreef:

  Eindelijk!
  Ik sta op/met foto’s op WTDIB, mijn Berlijn-autisme is vastgelegd en bevestigd!!! ;-)

  Emma, bedankt voor al je geregel.
  Het waren toffe activiteiten en je hebt mij/ons verrast.

  Verder was het een toffe groep om mee op pad te gaan.

  Tot de volgende knoop!

 • Claudia schreef:

  Ik zit met een grote glimlach te lezen over onze avonturen. Wat waren het geweldige dagen!!

  En ja ook mijn Berlin-liebe is fotografisch vastgelegd op WTDIB en daar ben ik blij om want door WTDIB heb ik een unieke groep mensen mogen leren kennen.

  Dank lieve Emma voor de geweldige dagen. Uiteraard had ik verwacht dat het tot in de puntjes verzorgd en uitgedacht zou zijn maar het was nog meer dan dat. Je hebt jezelf nog eens extra overtroffen!!

  Ik hoop dat er snel nog een meet-up volgt en wij doen zeker ons uiterste best om erbij te zijn want ik zou het voor geen goud willen missen!!

  -XXX-

 • EBK schreef:

  Helemaal geweldig via jouw verhaal het weekeinde weer te beleven. Ik heb ontzettend genoten en denk er met veel plezier aan terug.
  Door de vossenjacht ook op plekken geweest waar ik nog niet geweest was. Zondagmiddag hebben we langs de Spree in (en bij paleis) Charlottenburg gelopen en dat was (ondanks het slechte weer) ook bijzonder. O.a. mooie architectuur gezien.
  Ik zou bijna zeggen: februari 22 staat in mijn agenda!

  Tot een volgende keer!

Laat een reactie achter

error: Kopieren/opslaan uitgeschakeld. Copyright ©Wattedoeninberlijn.nl