Berlijntips, rondleidingen, handige info en boeiende verhalen van een Nederlandse in Berlijn

Tegoedbonnen • Koop een tegoedbon voor een rondleiding in Berlijn!

,
0
Home » Tegoedbonnen • Koop een tegoedbon voor een rondleiding in Berlijn!

Wil je graag met een rondleiding in Berlijn mee, maar weet je nog niet precies wanneer? Kijk dan eens naar een tegoedbon! Met een WatteDoeninBerlijn tegoedbon, koop je voor een bedrag naar keuze een bon die zowel voor lange als korte rondleidingen (m.u.v digitale of privé-rondleidingen) te gebruiken zijn. En het allermooiste is, zelfs bij een volgeboekte rondleiding, kun je met een waardebon toch áltijd mee! Je neemt als het ware de VIP-plekken van mijn rondleiding in. En daar zitten meer voordeeltjes aan vast dan enkel en alleen een gegarandeerde deelname. Op deze pagina lees je hier meer informatie over!

Er zijn op dit moment géén tegoedbonnen voor de rondleidingen te koop.

Welke voordelen heeft een tegoedbon?

• Betaal nu alvast je rondleiding en boek je rondleiding in Berlijn op het moment dat je daadwerkelijk weer een bezoek aan Berlijn plant!
• Een tegoedbon is 2 jaar geldig vanaf de dag van aankoop, dus tot en met minstens 2023!
• Op moment dat je weet wanneer je komt, boek je een van de aangeboden rondleidingen in Berlijn. De planning daarvan kun je hier vinden. Nieuwe data worden meestal zo’n drie maanden van te voren bekend gemaakt, soms wat eerder. Wacht echter niet te lang voor je boekt; als er niet voldoende animo voor een bepaalde datum is, wordt de rondleiding geannuleerd.
VIP-treatment: Is de rondleiding van je keuze volgeboekt? Neem dan even contact op! Ik houd voor elke toekomstige rondleiding in Berlijn een paar VIP-plekjes vrij voor mensen die tussen maart en juni 2020 bij mij een tegoedbon hebben gekocht.

Er zijn op dit moment géén tegoedbonnen voor de rondleidingen te koop.

Hoe werkt het?

• Kies een tegoedbon uit naar keuze. Je kunt een kleine tegoedbon nemen voor een kwart- of halve rondleiding deelname. Je kunt ook kiezen voor een rondleiding-tegoedbon voor één of meerdere personen.
• In alle gevallen krijg je per email een waardebon toegestuurd met een unieke code.
• Zodra je daadwerkelijk de rondleiding bij mij boekt, vul je je unieke code in in het boekingsformulier. Het bedrag van de tegoedbon wordt dan in mindering gebracht op het totaalbedrag van je bestelling. Je rekent daarna gewoon af zoals het systeem voorschrijft, ook als het bedrag 0,00 euro is. Je ontvangt daarna een bevestiging. De code is daarna niet meer geldig.
Let op: boek alsjeblieft géén tegoedbon met een hotmail- of live emailadres! Heb je echt geen ander mailadres? Neem even contact met mij op, zodat ik je kan helpen.
• Denk erom dat je je naam, e-mailadres (heel belangrijk!) en betaalgegevens correct en zonder fouten invult! Als je een foutief e-mailadres invult, krijg je namelijk geen tegoedbon toegestuurd.

Er zijn op dit moment géén tegoedbonnen voor de rondleidingen te koop.

error: Kopieren/opslaan uitgeschakeld. Copyright ©Wattedoeninberlijn.nl