Berlijntips, rondleidingen, handige info en boeiende verhalen van een Nederlandse in Berlijn

Tegoedbonnen • Koop een tegoedbon voor een rondleiding in Berlijn!

,
0
Home » Tegoedbonnen • Koop een tegoedbon voor een rondleiding in Berlijn!

Wil je graag met een rondleiding in Berlijn mee, maar weet je nog niet precies wanneer? Kijk dan eens naar een tegoedbon! Met een wattedoeninberlijn tegoedbon, koop je voor een bedrag naar keuze een bon die voor alle rondleidingen (m.u.v privé-rondleidingen) in te zetten zijn. En het allermooiste is, zelfs bij een volgeboekte rondleiding, kun je met een waardebon toch áltijd mee! Je neemt als het ware de VIP-plekken van mijn rondleiding in. En daar zitten meer voordeeltjes aan vast dan enkel en alleen een gegarandeerde deelname. Op deze pagina lees je hier meer informatie over!

Momenteel is het voor vrijwel niemand mogelijk om naar Berlijn te komen vanwege de uitbraak van het corona-virus. En ik kan momenteel tot mijn grote spijt geen rondleidingen geven! Dit vind ik ontzettend jammer. Dus daarom kwam ik op een idee! Vanaf heden bied ik tegoedbonnen aan voor mijn rondleidingen in Berlijn. Deze kun je nu kopen, en inleveren binnen twee jaar als je weer naar Berlijn komt en met een rondleiding mee wil! Zo heb ik nu weer een klein beetje inkomsten en jij kunt boeken wanneer je wil. Goed idee toch?

Welke voordelen heeft een tegoedbon?

• Betaal nu alvast je rondleiding en boek je rondleiding in Berlijn op het moment dat je daadwerkelijk weer een bezoek aan Berlijn plant!
• Een tegoedbon is 2 jaar geldig vanaf de dag van aankoop, dus tot minstens voorjaar 2022!
• Op moment dat je komt, boek je een van de aangeboden rondleidingen in Berlijn. De planning daarvan kun je hier vinden. Nieuwe data worden meestal zo’n drie maanden van te voren bekend gemaakt, soms eerder.
• VIP-treatment: Is de rondleiding van je keuze volgeboekt? Neem dan even contact op! Ik houd voor elke toekomstige rondleiding in Berlijn een paar VIP-plekjes vrij voor mensen die tussen maart en juni 2020 bij mij een tegoedbon kopen.

Hoe werkt het?

• Kies een tegoedbon uit naar keuze. Je kunt een kleine tegoedbon nemen voor een kwart- of halve rondleiding deelname. Je kunt ook kiezen voor een rondleiding-tegoedbon voor één of meerdere personen.
• In alle gevallen krijg je per email een waardebon toegestuurd met een unieke code.
• Zodra je daadwerkelijk de rondleiding bij mij boekt, vul je je unieke code in in het boekingsformulier. Het bedrag van de tegoedbon wordt dan in mindering gebracht op het totaalbedrag van je bestelling. Je rekent daarna gewoon af zoals het systeem voorschrijft, ook als het bedrag 0,00 euro is. Je ontvangt daarna een bevestiging. De code is daarna niet meer geldig.
Let op: boek alsjeblieft géén tegoedbon met een hotmail- of live emailadres! Heb je echt geen ander mailadres? Neem even contact met mij op, zodat ik je kan helpen.
• Denk erom dat je je naam, e-mailadres (heel belangrijk!) en betaalgegevens correct en zonder fouten invult! Als je een foutief emailadres invult, krijg je namelijk geen tegoedbon toegestuurd.

Kies hier je tegoedbon!

Klik op de juiste knop om de juiste tegoedbon te selecteren. Deze knop opent een pagina met daarin het formulier waar je de tegoedbon kunt afrekenen. De rest wijst zich vanzelf!

Tegoedbonnen voor volwassenen:

Ein Viertel - Tegoedbon t.w.v €6,25 Ein Halbes - Tegoedbon t.w.v €12,50 Tegoedbon voor 1 volwassene - €25,00 Tegoedbon voor 2 volwassenen - €50,00 Tegoedbon voor 3 volwassenen - €75,00 Tegoedbon voor 4 volwassenen - €100,00 Tegoedbon voor 5 volwassenen - €125,00 Tegoedbon voor 6 volwassenen - €150,00

Tegoedbonnen voor volwassenen met kinderen:

Weet je nu al dat je met kinderen naar Berlijn komt? Kies dan een van de onderstaande tegoedbonnen uit!
Op basis van 25,00 euro per volwassene en 15 euro per kind jonger dan 16 jaar.

Tegoedbon voor 1 volwassenen met één kind - €40,00 Tegoedbon voor 1 volwassenen met twee kinderen - €55,00 Tegoedbon voor 2 volwassenen met één kind - €65,00 Tegoedbon voor 2 volwassenen met twee kinderen - €80,00 Tegoedbon voor 2 volwassenen met drie kinderen - €95,00 Tegoedbon voor 2 volwassenen met vier kinderen - €110,00

Antwoorden op je vragen over tegoedbonnen voor rondleidingen in Berlijn:


Blijf kalm. Adem. Ga even wat anders doen. Stuur me daarna een berichtje!

Stuur me dan een berichtje met je naam, de aanschafdatum van de tegoedbon en een kopie van de afschrijving van je rekening of creditcard. Ik stuur je dan de code opnieuw toe.

Rondleidingen die met een tegoedbon zijn geboekt, kunnen wel worden geannuleerd maar er is geen geldelijke restitutie mogelijk. Wanneer de annulering verloopt volgens de algemene voorwaarden, wordt er een tegoedbon uitgegeven voorzien van de oorspronkelijke restduur tussen de aankoop en de geboekte rondleiding.

Voorbeeld: je koopt in mei 2020 een tegoedbon. Deze gebruik je in september 2020 om een rondleiding voor oktober 2020 bij mij te boeken. Vervolgens annuleer je deze rondleiding omdat je niet kunt. De tegoedbon die je dan in oktober 2020 van mij krijgt, is geldig tot mei 2022. De restduur van de oorspronkelijke tegoedbon.


De tegoedbonnen zijn niet inwisselbaar tegen contant of giraal geld, je krijgt dus geen geld terug. Wel kun je je tegoedbon aan iemand anders cadeau doen of aan een andere persoon verkopen als je dat wil. Stuur mij dan even een mailtje met het mailadres waarmee de bon is gekocht (en op welke datum) en de naam en e-mailadres van de nieuwe eigenaar. Let op: dit verandert niets aan de geldigheidsduur van de tegoedbon, deze blijft verbonden aan de eerste datum van afgifte. De nieuwe eigenaar heeft dus niet opnieuw twee jaar geldig is.

Voorbeeld: je koopt in mei 2020 een tegoedbon. Je beseft in april 2021 dat je niet naar Berlijn komt. Daarop verkoop je de bon aan je buurvrouw. Je stuurt mij een bericht met: “hallo Emma, ik ga mijn tegoedbon niet gebruiken voor mei 2022, ik heb hem daarom verkocht aan mevrouw Jansen. Dit is haar emailadres.” Ik wijzig vervolgens de gegevens van de tegoedbon in mijn systeem en stuur een bericht met een nieuwe code naar de nieuwe eigenaar. Je hoeft verder dan niets te doen. De oude code wordt ongeldig gemaakt.


Heel simpel, koop dan geen tegoedbon. Mijn business, mijn voorwaarden. Wil je toch wel iets voor me doen? Steun wattedoeninberlijn dan met een kleine donatie.