Blog met Berlijntips, handige info en boeiende verhalen over Berlijn

Spendenbox voor Wattedoeninberlijn.nl • Jouw donatie helpt!

,
0
Home » Spendenbox voor Wattedoeninberlijn.nl • Jouw donatie helpt!

Wattedoeninberlijn.nl biedt je de mogelijkheid om je uitgebreid in te lezen en voor te bereiden op je trip naar Berlijn. Berlijnfans halen hier regelmatig hun dosis Berlijn binnen en maandelijks komen hier duizenden andere nieuwsgierige lezers een kijkje nemen. En dat allemaal gratis en voor niks!

Als eigenaar van Doen in Berlijn steek ik bijna 10 jaar veel tijd, liefde en geld in wattedoeninberlijn.nl en doe ik mijn uiterste best om die informatie over Berlijn te bieden waar om gevraagd wordt. Ik heb hier heel veel plezier in, maar met ruim 350 verschillende pagina’s en artikelen is het uitbouwen (en vooral het onderhoud, adressen aanpassen, openingstijden controleren en al dat soort zaken bijhouden!) erg veel werk.

Dus heb je écht iets aan de tips en informatie op mijn website gehad? Werd jouw stedentrip naar Berlijn een leukere ervaring door mijn website? Ben je Berlijnfan en wil je nog heel lang artikelen kunnen blijven lezen op deze site? Overweeg mij dan te steunen met een kleine ‘Spende‘! Jouw donatie helpt mij om deze website te blijven onderhouden en verder uit te bouwen. En ik beloof mijn uiterste best te doen om je zo de allerbeste Berlijn-beleving te bieden!

Een donatie doen kan met iDeal of creditcard.

Von ganzen Herzen; Dankeschön!