Insidertips vanuit Berlijn

Home » Samenwerken met Wattedoeninberlijn.nl

Samenwerken met Wattedoeninberlijn.nl

WattedoeninBerlijn.nl bestaat sinds november 2014 en groeit erg hard. Waar het in 2014 begon met bescheiden idee om verhalen en foto’s over Berlijn op een leuke manier te kunnen publiceren, is WattedoeninBerlijn.nl in slechts een jaar tijd uitgegroeid tot een van de bekendste blogs over Berlijn. Ik schrijf over alles wat er in Berlijn te zien, te doen en te beleven valt, en voeg daar talloze tips voor leuke restaurants, koffietentjes, musea en expo’s aan toe. Ook heb ik een uitgebreide Berlijnkalender gemaakt, waar je je events in Berlijn in kunt laten plaatsen. Daarnaast biedt ik allerlei praktische en handige informatie, bijvoorbeeld als je een woning zoekt of wil werken in Berlijn.

De cijfers
Deze combinatie van content trekt steeds meer bezoekers en heeft geresulteerd dat maandelijks zo’n 20.000 unieke bezoekers WattedoeninBerlijn.nl weten te vinden, die samen goed zijn voor bijna 40.000 pageviews (stand september 2018). De gemiddelde tijd die een bezoeker op een blogpagina doorbrengt, ligt gemiddeld ver boven de 15 minuten. Elke bezoeker bekijkt per sessie gemiddeld zo’n drie pagina’s. Hier ben ik onwijs trots op en dit motiveert enorm om door te willen groeien met mijn blog!

Veel Berlijnliefhebbers volgen mijn blog ook via andere kanalen en daarom ben ik ook graag en veel actief op social media. Hieronder de stand van september 2018.

  • Volgers Facebook: 1500+
  • Volgers Twitter: 1750+
  • Volgers Instagram: 1300+

Samenwerken?
Er zijn een aantal manieren waarop je je product of dienst op Wattedoeninberlijn.nl kunt promoten.
• Advertorial
• Een winactie
• Nodig me uit om een review van je product of dienst te maken
In alle gevallen schrijf ik de content voor bovenstaande diensten helemaal zelf. Neem gerust contact op via onderstaand formulier om de tarieven en verdere mogelijkheden te bespreken.

Persberichten
Wil je graag een event, Berlijn- of reisgerelateerde zaken promoten? Leuk, stuur me dan een berichtje via het onderstaande formulier, zodat ik je mijn gegevens en perskit kan sturen. Ik stel geen prijs op persberichten voor evenementen in Nederland of niet Berlijn-gerelateerde dingen.

Interviews en media
Leuk dat je me wil spreken voor een interview! Ik neem graag de tijd voor je. Ik realiseer me dat je waarschijnlijk een strakke deadline of weinig tijd hebt, dus dan is het ’t handigste en snelste om me even via twitter (niet via facebook alsjeblieft!) aan te spreken. Je kunt ook van het mailformulier gebruik maken, maar dan duurt het langer voor je een reactie krijgt.

Meer over Emma
Wil je meer weten over mij? Lees dan hier verder.

Contact
Via het onderstaande formulier kun je idee voor een samenwerking delen of informatie opvragen over mijn tarieven en de voorwaarden. Ook kun je mijn perskit opvragen, je tips of samenwerkings-ideeën delen of een interview-aanvraag doen.

Omdat ik het belangrijk vind om de kwaliteit van de artikelen op wattedoeninberlijn.nl te waarborgen, ga ik alleen samenwerkingen aan met bedrijven die passen bij/relevant zijn voor het onderwerp en het idee achter mijn blog. Dit is voor mij essentieel om mijn lezers te kunnen bieden wat zij van mij verwachten.

Let op: momenteel ben ik met vakantie en lees ik geen e-mail. Vanaf 17 september ben ik weer aan ’t werk.