Insidertips vanuit Berlijn

Home » Samenwerken met Wattedoeninberlijn.nl?

Samenwerken met Wattedoeninberlijn.nl?

WattedoeninBerlijn.nl bestaat sinds november 2014 en groeit erg hard. Waar het in 2014 begon met bescheiden idee om verhalen en foto’s over Berlijn op een leuke manier te kunnen publiceren, is WattedoeninBerlijn.nl in slechts een jaar tijd uitgegroeid tot een van de bekendste blogs over Berlijn. Ik schrijf over alles wat er in Berlijn te zien, te doen en te beleven valt, en voeg daar talloze tips voor leuke restaurants, koffietentjes, musea en exposities aan toe. Ook kun je hier praktische en handige informatie vinden, bijvoorbeeld als je een woning zoekt of wil werken in Berlijn.

De cijfers
Deze combinatie trekt steeds meer bezoekers en heeft geresulteerd dat maandelijks zo’n 15.000 unieke bezoekers WattedoeninBerlijn.nl weten te vinden, die samen goed zijn voor bijna 30.000 pageviews (stand december 2017). De gemiddelde tijd die een bezoeker op een blogpagina doorbrengt, ligt gemiddeld ver boven de 12 minuten. Elke bezoeker bekijkt per sessie gemiddeld zo’n drie pagina’s. Hier ben ik onwijs trots op en dit motiveert enorm om door te willen groeien met mijn blog!

Veel Berlijnliefhebbers volgen mijn blog ook via andere kanalen en daarom ben ik ook graag en veel actief op social media. Hieronder de stand van december 2017.

  • Volgers Facebook: 1500+
  • Volgers Twitter: 1400+
  • Volgers Instagram: 1000+

Samenwerken?
Je kunt op een aantal manieren je product via WattedoeninBerlijn onder de aandacht brengen. Bijvoorbeeld door een (door mij geschreven) advertorial of artikel in opdracht, door het toesturen van een testproduct (denk aan je nieuwe Berlijn-reisgids), of door het organiseren van een winactie. Uiteraard sta ik ook open voor andere ideeën of opties, zolang het maar relevant is voor mijn bezoekers. Neem gerust contact op via onderstaand formulier om de mogelijkheden te bespreken en bekijk de disclaimer.

Persberichten
Wil je graag een event, Berlijn- of reisgerelateerde zaken promoten? Leuk, zet me gerust op de verzendlijst voor je persberichten! Wil je graag samen bespreken hoe we je persmoment op een leuke manier kunnen promoten via mijn blog? Dat kan ook!

Interviews en media
Leuk dat je me wil spreken voor een interview! Ik neem graag de tijd voor je. Ik realiseer me dat je waarschijnlijk een strakke deadline of weinig tijd hebt, dus dan is het ’t handigste om me even via twitter aan te spreken. Heb je iets meer tijd of kun je je verzoek niet in 140 tekens uitleggen? Doe het dan toch maar per email, via onderstaand formulier. Ik probeer altijd binnen 24 uur te reageren.

Meer over Emma
Wil je meer weten over mij? Lees dan hier verder. Je kunt hier meer informatie over mijn blog vinden.

Contact
Wil je graag meer weten over de tarieven, voorwaarden en mogelijkheden? Of gewoon even kort je idee met mij bespreken? Neem dan contact op via info@wattedoeninberlijn.nl of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.

Let op: omdat ik het belangrijk vind om de kwaliteit van de artikelen op wattedoeninberlijn.nl te waarborgen, ga ik alleen samenwerkingen aan die passen bij/relevant zijn voor het onderwerp en het idee achter mijn blog. Dit klinkt misschien heel streng, maar het is voor mij essentieel om plezier in het bloggen te behouden, en mijn lezers te kunnen bieden wat zij verwachten.

Ik bespreek zakelijke dingen het liefste via e-mail. Wil je toch liever even bellen? Stuur me dan even een bericht met daarbij je gegevens en duidelijke uitleg waar het over gaat, dan bel ik je zo snel mogelijk terug.