Blog met Berlijntips, handige info en boeiende verhalen over Berlijn

Home » Rondleidingen in Berlijn – Ga met mij mee! » Rondleiding • Surprise! Laat je verrassen en ga mee met de Surprise tour!

Rondleiding • Surprise! Laat je verrassen en ga mee met de Surprise tour!

Stel je voor. Je gaat op stedentrip en hebt ergens een rondleiding geboekt. Klinkt leuk! Waarover gaat het?  Wat, geen idee? En wat ga je dan zien in de stad? Weet je ook niet! Maar tof gaat het worden, want dat heeft je gids je plechtig beloofd. Kun je dat je voorstellen? Ja? Mooi! Boek dan een ticket voor een van mijn Surprise Tours en laat je verrassen door mij, én door Berlijn! Het enige dat je hoeft te doen, is een ticket te boeken voor één van de onderstaande data. Daarna zorg je dat je op de juiste datum op tijd bij het Weltzeituhr op Alexanderplatz bent, mét een geldig OV-ticket (9-Euro Ticket, 24-Stunden ticket of iets anders dat de hele dag geldig is) in je broekzak. Dan regel ik de rest!

Ga met mij mee en laat je verrassen!

Tijdens mijn surprise tours, neem ik je in mee door mijn stad. Misschien gaan we wel kris-kras door Berlijn, op zoek naar een paar hele vette murals! Of misschien is het heel mooi weer en neem ik je daarom mee naar een van mijn favoriete natuurgebieden en vertel ik je daar het een en ander over. Het kan ook zomaar zijn dat ik je meesleep naar een leuke woonwijk en daar vertel over het leven in Berlijn. Of is het lente, de zon schijnt en de prachtige sakura-bloesem staat in bloei, dus gaan we die opzoeken. Wellicht heb ik een nieuwe rondleiding ontwikkeld en kun je bij wijze van Sneak Peek mee. In alle gevallen wil ik je graag wat laten zien én heb ik er een leuk verhaal bij te vertellen.

En ja, de surprise rondleidingen zijn ook écht een surprise. Dus wat we gaan zien en doen blijft tot op het allerlaatste moment een complete verrassing! Ik beloof dat het in alle gevallen een leuke en interessante wandeling wordt, waarbij we genieten van alle mogelijkheden die Berlijn te bieden heeft!

Er zijn twee varianten van deze rondleiding: een korte variant en een lange versie. De korte surprise rondleiding duurt ongeveer twee uur en is zonder pauze. De langere variant duurt maximaal 4 uur, is mét pauze en gaat vaak ook iets verder weg. Startpunt is altijd op Alexanderplatz, bij het Weltzeituhr. Het eindpunt verschilt en kan ik je dus van tevoren niet zeggen, maar is wel altijd in de buurt van een OV-station. Je hebt altijd een geldig OV-ticket (zone A/B) nodig voor deze rondleiding. Laat je je ook verrassen? Ga dan mee!

Hoogtepunten van deze surprise-rondleiding:
• Laat je meevoeren door Berlijn door een local!
• Onderwerp per rondleiding (enigszins) afgestemd op de deelnemers
• Complete verrassing, wel gegarandeerd leuk
• Lifestyle, kunst, geschiedenis, alles kan!
• Ontdek nieuwe kanten van Berlijn die je nog niet eerder had gezien

Boek nu je tickets voor deze rondleiding!

Korte Surprise tour:

Eerstvolgende data:

Even geduld aub, data wordt geladen...

Bekijk ook het overzicht.

Duur: 2 uur, geen pauze
Kosten: €17,50 voor volwassenen, €12,50 voor kinderen tot en met 16 jaar.
Alle prijzen zijn incl. boekingskosten en administratiekosten.

Lange Surprise tour:

Eerstvolgende data:

Even geduld aub, data wordt geladen...

Bekijk ook het overzicht.

• Duur: 4 uur, inclusief korte pauze
• Kosten: €25,00 voor volwassenen, €17,50 voor kinderen tot en met 16 jaar. Alle prijzen zijn incl. boekingskosten en administratiekosten.

Handige info:

Start bij het Weltzeituhr, Alexanderplatz om 10:00 uur
Einde: Surprise!
Niet vergeten: een geldig OV-ticket voor zone A/B!
• De rondleidingen zijn gericht op volwassenen, maar kinderen vanaf 12 jaar en ouder zijn van harte welkom om deel te nemen
Tickets zijn direct te boeken via onderstaande widget. Na de betaling ontvang je automatisch een bevestiging per mail. Deze kan wel eens in de spam belanden, dus zorg dat je mijn e-mailadres aan je adresboek hebt toegevoegd!

Van tevoren:
• Twee dagen van tevoren (op woensdag- of donderdagochtend) ontvang je een email met de exacte tijd & locatie van verzamelen en vertrek, contactinformatie en meer.
• Boek je last minute? Geen probleem, je kunt tot 24 uur voor aanvang van de rondleiding boeken! Zorg dat je via het onderstaande formulier tickets boekt en betaalt. Ik stuur alle informatie uiterlijk 12 uur van tevoren toe (donderdagavond of (bij een rondleiding op zaterdag) vrijdagavond om uiterlijk 22:00 uur).
• Let op: voor deze rondleiding heb je een geldig ticket voor het Berlijnse OV (zone A+B, denk aan een Tageskarte, Welcome in Berlin card of anders) nodig! Deze zit niet bij de rondleiding inbegrepen!
CORONALees hier de afspraken m.b.t corona door. Denk er ook aan dat je een FFP2-masker voor mond én neus bij je draagt voor het OV!

Vragen? Bekijk de veelgestelde vragen over de rondleidingen hier.

WTDIB PAYMENT

Boek hier je tickets!

Stripe logo

Kies je rondleiding

Wie gaan er mee?

Contactinformatie

Voorwaarden

Rondleiding
Prijs
Nog geen kind(eren) ingevoerd (á € 15,05)
0,00
Nog geen volwassen(en) ingevoerd (á € 17,99)
0,00
0,00
Totaalprijs:
0,00
error: Kopieren/opslaan uitgeschakeld. Copyright ©Wattedoeninberlijn.nl