Berlijntips, rondleidingen, handige info en boeiende verhalen van een Nederlandse in Berlijn

Rondleidingen • Alle specials op een rij!

,
0
Home » Rondleidingen in Berlijn – Ga met mij mee! » Rondleidingen • Alle specials op een rij!

Naast de reguliere rondleidingen, geef ik gedurende het jaar ook meerdere rondleiding-specials. Dit zijn vaak unieke rondleidingen, ontwikkeld rondom een evenement of andere gedenkwaardige dag. Of gewoon omdat het leuk is en kan! Voor mij is het ook een aangename afwisseling van de reguliere tours, én een moment om jullie meer te laten zien van mijn stad. Alle rondleidingen zijn geschikt voor alle Berlijnbezoekers, van Veteranen tot Frischlinge, jong en oud. Dus ben je tijdens een van de onderstaande rondleidingen in Berlijn? Grijp dan je kans en maak er gebruik van! Hieronder lees je precies welke rondleiding specials wanneer plaatsvinden:


Kerstspecial – Naar de Berlijnse kerstmarkten met een gids!

De dagen worden donkerder en langer, overal wordt gezellige verlichting aangebracht. Ja, we raken al aardig in de kerstsferen! Ik ben daar als kerstliefhebber absoluut geen uitzondering op! Dus wat is er leuker dan om tijdens de laatste rondleidingen van het jaar vlak voor kerst al lekker Weihnächtlich te worden? Precies, niets! Dus laat mij je meenemen naar mijn favoriete Berlijnse kerstmarkten. Samen slenteren we langs de mooiste stalletjes met handwerk, zien we bakkers aan het werk en bewonderen prachtig houtsnijwerk uit Dresden. Ik vertel je over de vele en lange tradities rondom het kerstfeest, waarvan de oorsprong vaak niet eens zoveel met de christelijke benadering van het feest te maken heeft! Natuurlijk heb ik een map met foto’s mee, en laat ik zien hoe er ook in vroegere tijden kerst gevierd werd in Berlijn. Met behulp van het openbaar vervoer en onze eigen benenwagen, maken we er een fijne wandeling van door een sfeervol verlicht Berlijn.

Nieuwe data volgen in oktober 2020.

Vanwege de uitbraak van het corona-virus en de daaropvolgende beperkingen in Berlijn, zijn er vooralsnog geen andere rondleidingen specials. Bekijk de planning van de reguliere rondleidingen hier.