Berlijntips, rondleidingen, handige info en boeiende verhalen van een Nederlandse in Berlijn

Boek nu een privé-rondleiding in Berlijn met een Nederlandstalige gids!

,
0
Home » Rondleidingen in Berlijn – Ga met mij mee! » Boek nu een privé-rondleiding in Berlijn met een Nederlandstalige gids!

Kom je met een groep van meer dan vier mensen naar Berlijn en wil je graag door een local worden rondgeleid? Of heb je specifieke wensen? Leuk! Ik help je meer dan graag! Met een breed aanbod van verschillende rondleidingen in de stad, bied ik de mogelijkheid om mij in te huren als gids. Tijdens de privé-rondleiding in Berlijn ontdekken we te voet de vele bezienswaardigheden, duiken we in specifieke historische of culturele thema’s en genieten we van het bijzondere karakter van Berlijn.

Privé-rondleidingen in Berlijn – Mijn aanbod:

Na zes mooie jaren, beeindig ik per 1 november 2022 mijn werkzaamheden als zelfstandig gids in Berlijn. Bedankt voor jullie interesse!

Prijzen voor een privé-rondleiding in Berlijn

Prijzen per privé-rondleiding in Berlijn. De prijzen gaan per volledige groep en kunnen op basis van specifieke wensen hoger of lager uitvallen.


Samenstelling groep Rondleiding van 2 uur Rondleiding van 3,5 tot 4 uur
4 tot 8 personen Vanaf €120 Vanaf €180
9 tot 12 personen Vanaf €150 Vanaf €250
13 tot 16 personen Vanaf €200 Vanaf €300
Groepen tot maximaal 25 personen Vanaf €300 Op aanvraag

Let op! Voor je een aanvraag doet, zorg dat je dit even leest:

Helaas krijg ik nog altijd aanvragen voor rondleidingen binnen die niet passen bij wat ik verzorg. Dat is jammer, want ik moet daardoor relatief vaak mensen teleurstellen! Dus voor je heel enthousiast een aanvraag instuurt, leven toch even de onderstaande informatie door. Zo weet je precies of ik de juiste persoon ben om jouw privé-rondleiding in Berlijn te verzorgen!

  • Zijn jullie met z’n twee of met drie personen? Dan moet ik je teleurstellen; dat kan voor mij helaas niet uit. Ik verzorg privé-rondleidingen uitsluitend voor groepen vanaf 4 personen. Ik verwijs je graag naar de reguliere rondleidingen!
  • Verhalen vertellen doe ik graag, maar wel een beetje inhoudelijk. Ik lever graag een fatsoenlijk verhaal af, dus mijn rondleidingen duren minimaal 2 uur. Korter gaat helaas niet!
  • Alle privé-rondleidingen gaan per voet en eventueel deels met het OV. Ik verzorg geen fietstours,geen rondleidingen vanuit een busje, of voorin een touringcar. Je ziet écht meer op straat!
  • Vaak krijg ik de vraag of ik een bedrijfsbezoek wil verzorgen. Helaas, ik organiseer geen bezoeken aan bedrijven, start-ups of een beurzen. Zowel mijn expertise en interesse liggen daar niet. Sorry!
  • Per week geef ik meerdere reguliere rondleidingen, dus de privé-rondleidingen komen eigenlijk al een beetje tussendoor, als er ruimte is in de agenda. Meerdaagse begeleiding van een groep past daar helaas niet bij, daar heb ik echt geen tijd voor! Ik geef rondleidingen van maximaal twee dagdelen (6 uur)
  • Heel af en toe komt er een email binnen met de vraag of ik wil helpen met het boeken van hotels, treinreizen, vliegreizen, restaurants of excursies. Ook hier kan ik helaas niet bij assisteren, ik ben geen reisleider en heb geen reisbureau die boekingen verzorgt. Ik wil graag helpen bij een enkele vraag, maar dergelijke dingen zijn een vak apart. Bedenk ook dat ik met het doen van rondleidingen en onderhouden van een volledige website eigenlijk al twee bedrijven tegelijkertijd voer. Google is je vriend, dus raadpleeg die altijd even eerst, voor je mij een mailtje stuurt.
  • Soms moet ik écht een beetje streng zijn. Ik neem in het hoogseizoen (maart tot en met oktober) geen aanvragen aan voor privé-rondleidingen die binnen 7 dagen plaats moeten vinden, ook niet als je heel erg met je wimpers knippert en alsjeblieft zegt. Een rondleiding voorbereiden kost veel tijd en vaak zijn mijn dagen al weken vooruit volgepland. Wil je op korte termijn met een rondleiding mee? Kijk dan naar de rondleidingen die al op de planning staan en openbaar te boeken zijn.
  • Bij de rondleiding is een OV-ticket niet inbegrepen, deze moet je zelf verzorgen.

Waarom kiezen voor een rondleiding in Berlijn met Emma?

• Als je je verheugt op een leuke en gezellige historische of culturele rondleidingen door Berlijn, die minimaal 2 uur mag duren!
• Als je met minstens 4 personen bent en met maximaal 25 volwassenen, dan leid ik je graag privé rond door Berlijn.
• Als je net als ik houdt van wandelen en graag meer wil weten over de stad, met allerlei grote en kleine details en langs mooie en minder mooie straten. Natuurlijk voorzie ik je van uitleg en context en – indien van toepassing – mooie foto’s!
• Als je graag tijdens de rondleidingen een praatje met mij maakt, dan gaan we het vast wel goed met elkaar vinden! Ik verheug me erop om jullie Berlijn-ervaring nóg toffer te maken!

Privé-rondleidingen in Berlijn – Hoe werkt het:

Na zes mooie jaren, beeindig ik per 1 november 2022 mijn werkzaamheden als zelfstandig gids in Berlijn. Bedankt voor jullie interesse!

Meer weten?

Lees ook de veelgestelde vragen over de rondleidingen
Je kunt ook meer over mij lezen op deze pagina!

Contactformulier – Stuur een vrijblijvende aanvraag voor een privé-rondleiding in!

Na zes mooie jaren, beeindig ik per 1 november 2022 mijn werkzaamheden als zelfstandig gids in Berlijn. Bedankt voor jullie interesse!

error: Kopieren/opslaan uitgeschakeld. Copyright ©Wattedoeninberlijn.nl