Berlijntips, rondleidingen, handige info en boeiende verhalen van een Nederlandse in Berlijn

Home » Rondleidingen in Berlijn – Ga met mij mee! » Rondleiding • Alternatief Berlijn, Mitte mal anders

Rondleiding • Alternatief Berlijn, Mitte mal anders

Als je voor het allereerst naar Berlijn komt, dan bezoek je ongetwijfeld wel de grote en bekende bezienswaardigheden. De Brandenburger Tor, Reichstag, Alexanderplatz, Berliner Dom en Unter den Linden; ze staan allemaal in je reisboekje. Maar veel mensen willen ook graag weten wat er nou zo léuk is aan Berlijn! Tja, als je alleen de tips in je reisboekje blijft aflopen, dan krijg je daar helaas niet zoveel van mee. Berlijn heeft namelijk veel leuke straten, pleinen, mooie hoekjes en andere gezellige delen, die de meeste toeristen bij hun eerste bezoek niet ontdekken. Daarom neem ik je graag mee door het ándere, alternatieve Berlijn Mitte. We laten de grote highlights helemaal links liggen, maar wandelen door leukste straatjes, door sfeervolle hofjes en langs de gezelligste cafeetjes en restaurants van Berlijn. Mitte, maar dan – net even – anders!

Ga met mij mee:
Samen wandelen we twee uur door de leukste straatjes van Berlijn Mitte. Ik vertel je verrassende verhalen over Berlijn, wijs je her en der mooie street art aan, neem je mee naar sfeervolle straten, mooie hofjes en geheime hoekjes. Zo laat ik je precies zien waarom Berlijn zo leuk is! Het is nadrukkelijk geen standaardrondje langs de bekende bezienswaardigheden, maar een fijne en ontspannen wandeling door de binnenstad. Ik help je mooie foto’s te maken, fotogenieke kanten te ontdekken en geef je een introductie in het leuke Berlijnse leven zoals de locals het leven! Aan het eind van deze twee uur durende wandeling heb je een hoop inspiratie opgedaan om Berlijn verder te ontdekken, weet je waar je lekker uit eten kunt en heb je definitief een betere indruk van de stad gekregen!

Hoogtepunten van deze rondleiding:
Weg van de gebaande paden en bekende bezienswaardigheden
Boeiende verhalen over Berlijn die niet in je reisgids staan
Leer street art en fotogenieke hoekjes herkennen
Talloze leuke tips voor winkels, lunchplekjes en meer

Op stap met een Nederlandse local die al je vragen beantwoordt

Boek nu je tickets voor deze rondleiding!

Eerstvolgende data:
• donderdag 21 oktober 2021 (volgeboekt!)
zaterdag 6 november 2021
• Vrijdag 10 december 2021
Bekijk ook het overzicht.

• De tickets voor volwassenen kosten €17,50, tickets voor kinderen tot en met 16 jaar kosten €12,50. Alle prijzen zijn incl. boekingskosten en administratiekosten.
• De rondleidingen zijn gericht op volwassenen, maar kinderen vanaf 9 jaar en ouder zijn van harte welkom om deel te nemen.
• De tickets zijn direct te boeken via onderstaande widget. Na de betaling ontvang je automatisch een bevestiging per mail, zorg dus dat je mijn e-mailadres aan je adresboek hebt toegevoegd!
• Twee dagen van te voren (op woensdag- of donderdagochtend) ontvang je een email met de exacte tijd & locatie van verzamelen en vertrek, contactinformatie en meer.
• Boek je last minute? Geen probleem, dat kan! Zorg dat je via het onderstaande formulier tickets boekt en betaalt. Ik stuur alle informatie uiterlijk 12 uur van te voren toe (donderdagavond of (bij een rondleiding op zaterdag) vrijdagavond om 22:00 uur).
• Na de rondleiding ontvang je een korte survey met de gelegenheid om feedback te geven over je ervaring.
• Vragen? Bekijk de veelgestelde vragen over de rondleidingen hier.
CORONALees van te voren de huisregels m.b.t corona-preventie nog eens goed door. Denk er ook aan dat je een masker voor je mond en neus bij je draagt!

Goed om te weten:
Verzameltijd: 
10:00 uur
Duur:
2 uur (geen pauze)
Start: Weltzeituhr, Alexanderplatz
Einde: Omgeving Friedrichstrasse

WTDIB PAYMENT

Boek hier je tickets!

Stripe logo

Kies je rondleiding:

Wie gaan er mee?

Contactinformatie

Voorwaarden

Rondleiding
Prijs
Nog geen kind(eren) ingevoerd (á € 15,05)
0,00
Nog geen volwassen(en) ingevoerd (á € 17,99)
0,00
15% korting toegekend
0,00
Totaalprijs:
0,00
error: Kopieren/opslaan uitgeschakeld. Copyright ©Wattedoeninberlijn.nl