Berlijntips, rondleidingen, handige info en boeiende verhalen van een Nederlandse in Berlijn

Home » Rondleidingen in Berlijn – Ga met mij mee! » Rondleiding • Berlin Mitte mal anders

Rondleiding • Berlin Mitte mal anders

Als je voor het allereerst naar Berlijn komt, dan bezoek je ongetwijfeld wel de grote en bekende bezienswaardigheden. De Brandenburger Tor, Reichstag, Alexanderplatz, Berliner Dom en Unter den Linden; ze staan allemaal in je reisboekje. Maar veel mensen willen ook graag weten wat er nou zo léuk is aan Berlijn! Tja, als je alleen je reisboekje blijft aflopen, dan krijg je daar helaas weinig van mee. Daarom neem ik je graag mee door het ándere Berlijn Mitte. We laten de grote highlights links liggen, maar wandelen door leuke straatjes, hofjes en langs gezellige cafeetjes en restaurants. Berlijn Mitte, maar dan anders!

Ga met mij mee:
Samen wandelen we twee uur door de leukste straatjes van Berlijn Mitte. Ik laat je zien waar je lekker aan het water kunt zitten, waar je leuk kunt winkelen, vertel je over de bijzondere hofjes van Berlijn en verras je met een paar boeiende verhalen over de stad. Geen standaard rondje bezienswaardigheden dus, maar veel meer een introductie in het leuke Berlijnse leven waar ook de locals graag aan meedoen! Aan het eind van deze wandeling heb je een hoop inspiratie opgedaan om Berlijn verder te ontdekken, weet je waar je lekker uit eten kunt en heb je definitief een betere indruk van de stad gekregen!

Hoogtepunten van deze rondleiding:
Ontdek de verborgen parels van Berlijn Mitte
Weg van de gebaande paden en bekende bezienswaardigheden

Op stap met een Nederlandse local die al je vragen beantwoordt
Talloze leuke tips voor winkels, lunchplekjes en meer

Boek nu je tickets voor deze rondleiding!

Eerstvolgende data:
9 oktober (onder voorbehoud, klik hier voor meer info)
Bekijk ook het overzicht.

• De tickets voor volwassenen kosten €17,50, tickets voor kinderen tot en met 16 jaar kosten €10,00. Alle prijzen zijn incl. boekingskosten en administratiekosten.
• De rondleidingen zijn gericht op volwassenen, maar kinderen vanaf 9 jaar en ouder zijn van harte welkom om deel te nemen.
• De tickets zijn direct te boeken via onderstaande widget. Na de betaling ontvang je automatisch een bevestiging per mail, zorg dus dat je mijn e-mailadres aan je adresboek hebt toegevoegd!
• Twee dagen van te voren (op woensdag- of donderdagochtend) ontvang je een email met de exacte tijd & locatie van verzamelen en vertrek, contactinformatie en meer.
• Boek je last minute? Geen probleem, dat kan! Zorg dat je via het onderstaande formulier tickets boekt en betaalt. Ik stuur alle informatie uiterlijk 12 uur van te voren toe (donderdagavond of (bij een rondleiding op zaterdag) vrijdagavond om 22:00 uur).
• Na de rondleiding ontvang je een korte survey met de gelegenheid om feedback te geven over je ervaring.
• Vragen? Bekijk de veelgestelde vragen over de rondleidingen hier.
CORONALees van te voren de huisregels m.b.t corona-preventie nog eens goed door. Denk er ook aan dat je een masker voor je mond en neus bij je draagt!

Goed om te weten:
Verzameltijd: 
10:00 uur
Duur:
2 uur (geen pauze)
Start: Weltzeituhr, Alexanderplatz
Einde: Omgeving Friedrichstrasse

Ben je met een groep groter dan 4 personen, tot maximaal 12 deelnemers? Dan kun je deze rondleidingen ook privé doen! Samen met jou maak ik een afspraak over de datum en tijd om de rondleiding te doen. Meer weten? Klik dan door naar deze pagina.

WTDIB PAYMENT

Boek hier je tickets!

Stripe logo

Kies je rondleiding:

Wie gaan er mee?

Contactinformatie

Rondleiding
Prijs
Nog geen kind(eren) ingevoerd (á € 15,05)
0,00
Nog geen volwassen(en) ingevoerd (á € 17,99)
0,00
Totaalprijs:
0,00