Insidertips vanuit Berlijn

Home » Rondleidingen in Berlijn – Ga met mij mee! » Lifestyle rondleidingen in Berlijn • Ontdek de coolste metropool van Europa! » Rondleiding 7 • Surprise! Laat je verrassen en ga mee met de Surprise tour!

Rondleiding 7 • Surprise! Laat je verrassen en ga mee met de Surprise tour!

Stel je voor. Je gaat op stedentrip en hebt ergens een rondleiding geboekt. Leuk! Waarover? Tja, geen idee! En wat ga je dan zien in de stad? Weet je ook niet! Maar tof gaat het worden, want dat heeft je gids je plechtig beloofd. Kun je dat je voorstellen? Ja? Mooi! Boek dan een ticket voor mijn Surprise Tour en laat je verrassen door mij, én door Berlijn! Het enige dat je hoeft te doen, is een ticket te boeken voor één van de onderstaande data. Daarna zorg je dat je op de juiste datum op tijd bij het Weltzeituhr op Alexanderplatz bent, mét een geldig OV-ticket (Tageskarte of iets anders dat de hele dag geldig is) in je broekzak. Dan regel ik de rest!

Ga met mij mee en laat je verrassen!
Tijdens mijn surprise tour, neem ik je in 3,5 uur mee door mijn stad. Misschien gaan we wel kris-kras door Berlijn, op zoek naar een paar hele vette murals! Of misschien is het écht heel koud en neem ik je daarom mee naar een van mijn favoriete tentoonstellingen in Berlijn en vertel ik je daar het een en ander over. Het kan ook zomaar zijn dat ik je meesleep naar mijn woonwijk en daar vertel over mijn leven in Berlijn. Of is het lente, de zon schijnt en de prachtige sakura-bloesem staat in bloei, dus gaan we die opzoeken. Wellicht heb ik een nieuwe rondleiding ontwikkeld en kun je bij wijze van Sneak Peek mee. In alle gevallen wil ik je graag wat laten zien én heb ik er een leuk verhaal bij te vertellen. En ja, de surprise tour is ook écht een surprise. Dus wat we gaan zien en doen blijft tot op het allerlaatste moment een complete verrassing! Ik beloof dat het in alle gevallen een leuke en interessante wandeling wordt, waarbij we genieten van alle mogelijkheden die Berlijn te bieden heeft!

Hoogtepunten van deze surprise-rondleiding:
• Laat je meevoeren door Berlijn door een local!
• Onderwerp per tour afgestemd op de deelnemers
• Complete verrassing, wel gegarandeerd leuk
• Lifestyle, kunst, geschiedenis, alles kan!
• Ontdek nieuwe kanten van Berlijn die je nog niet eerder had gezien

Boek nu je tickets voor deze rondleiding!

Eerstvolgende data:
Woensdag 26 februari 2020
Zaterdag 28 maart 2020
(Goede) Vrijdag 10 april 2020
Vrijdag 24 april 2020
Woensdag 29 april 2020
Zaterdag 27 mei 2020
Zaterdag 6 juni 2020
Zaterdag 27 juni 2020

• De tickets voor volwassenen kosten €22,50, tickets voor kinderen tot en met 16 jaar kosten €15,00. Alle prijzen zijn incl. boekingskosten en administratiekosten.
• De rondleidingen zijn gericht op volwassenen, maar kinderen vanaf 10 jaar en ouder zijn van harte welkom om deel te nemen.
• De tickets zijn direct te boeken via onderstaande widget. Na de betaling ontvang je automatisch een bevestiging per mail, zorg dus dat je mijn e-mailadres aan je adresboek hebt toegevoegd!
• Twee dagen van te voren (op woensdag- of donderdagochtend) ontvang je een email met de exacte tijd & locatie van verzamelen en vertrek, contactinformatie en meer.
• Boek je last minute? Geen probleem, je kunt tot 24 uur voor aanvang van de rondleiding boeken! Zorg dat je via het onderstaande formulier tickets boekt en betaalt. Ik stuur alle informatie uiterlijk 12 uur van te voren toe (donderdagavond of (bij een rondleiding op zaterdag) vrijdagavond uiterlijk om 22:00 uur).
• Na de rondleiding ontvang je een korte survey met de gelegenheid om feedback te geven over je ervaring.
• Vragen? Bekijk de veelgestelde vragen over de rondleidingen hier.

Goed om te weten:
Verzameltijd: 
10:00 uur
Duur: 
3,5 tot 4 uur (incl korte pauze)
Start: Weltzeituhr, Alexanderplatz
Einde: Surprise! ;-)

 

WTDIB PAYMENT

Boek hier je tickets!

Kies je rondleiding

Wie gaan er mee?

Contactinformatie

Rondleiding
Prijs
Nog geen kind(eren) ingevoerd (á € 15,05)
0,00
Nog geen volwassen(en) ingevoerd (á € 17,99)
0,00
Totaalprijs:
0,00