Insidertips vanuit Berlijn

Rondleiding 6 • Street Art in hip Kreuzberg

Kunst zover als je kunt kijken, gewoon op straat! Street art is in Berlijn bijna overal te vinden en blijft fascineren. Laat mij je meer vertellen over de verschillende kunstvormen en de talloze artiesten die speciaal naar Berlijn komen om werk achter te laten op straat. Samen speuren we naar de mooiste, nieuwste en gaafste kunstwerken in dé street art hoofdstad van Europa. Ik vertel je over het ontstaan van street art, de achtergrond van de verschillende artiesten die we tegenkomen en de vaak politieke boodschap die achter het werk zit. Met tientallen murals, paste-ups, tags, grote én kleine installaties, belooft het een boeiende rondleiding te worden, waarbij je je ogen uitkijkt!

Wandel met mij mee!
Tijdens deze rondleiding dwalen we door zowel het voormalig oosten, als westen van de stad. Ik vertel je hoe het kan dat juist in Berlijn zoveel ruimte is voor street art, wat de achtergrond is van de verschillende artiesten wiens werk we tegenkomen en de vaak politieke boodschap die achter dat werk zit.

We bezoeken verschillende plaatsen in de stad waar honderden werken bij elkaar te zien zijn, maar vinden ook prachtige murals in onopvallende straatjes. Sommige werken zijn zeer underground van artiesten die niets loslaten over hun identiteit of werk, andere werken zijn juist super-commercieel en door grote bedrijven betaald. Na drie uur weet je veel meer over de boeiende street art scene, leer je te ontdekken wat de verschillende soorten werk inhouden én ben je op de hoogte van de actuele ontwikkelingen van de street art scene in Berlijn.

Hoogtepunten van deze rondleiding over Street Art in Berlijn:
• Ontdek het alternatieve Berlijn met een Nederlandse gids
• Graffiti- en street art hoogtepunten van de stad
• Leer meer over de verschillende soorten street art en kunstenaars
• Ontcijfer de betekenis van street art

Boek nu je tickets voor deze rondleiding!

Eerst volgende data:
Vrijdag 16 augustus 2019
Vrijdag 13 september 2019
(Meer data volgen binnenkort, bekijk ook het overzicht!)

• De tickets voor volwassenen kosten €20,00, tickets voor kinderen tot en met 16 jaar kosten €16,00. Alle prijzen zijn incl. boekingskosten en administratiekosten.
• De rondleidingen zijn gericht op volwassenen, maar kinderen vanaf 8 jaar en ouder zijn van harte welkom om deel te nemen.
• De tickets zijn direct te boeken via onderstaande widget. Na de betaling ontvang je automatisch een bevestiging per mail, zorg dus dat je mijn e-mailadres aan je adresboek hebt toegevoegd!
• Twee dagen van te voren (op woensdag- of donderdagochtend) ontvang je een email met de exacte tijd & locatie van verzamelen en vertrek, contactinformatie en meer.
• Boek je last minute? Geen probleem, dat kan! Zorg dat je via het onderstaande formulier tickets boekt en betaalt. Ik stuur alle informatie uiterlijk 12 uur van te voren toe (donderdagavond of (bij een rondleiding op zaterdag) vrijdagavond om 22:00 uur).
• Na de rondleiding ontvang je een korte survey met de gelegenheid om feedback te geven over je ervaring.
• Vragen? Bekijk de veelgestelde vragen over de rondleidingen hier.

Goed om te weten:
Verzameltijd: 
10:00 uur
Duur: 
3 uur (incl korte pauze)
Start: U Warschauer Strasse
Einde: Moritzplatz, Kreuzberg

Ben je met een groep groter dan 6 personen? Dan kun je dit soort rondleidingen ook privé doen! Samen met jou maak ik een afspraak over de datum en tijd om de rondleiding te doen. Meer weten? Klik dan door naar deze pagina.

Document

Boek hier je tickets!Betaaldetails

Aantal Rondleiding Prijs
0 Volwassenen € 0,00
0 Kinderen <16 jaar € 0,00