Insidertips vanuit Berlijn

Home » Rondleidingen in Berlijn – Ga met mij mee! » Lifestyle rondleidingen in Berlijn • Ontdek de hipste metropool van Europa!

Lifestyle rondleidingen in Berlijn • Ontdek de hipste metropool van Europa!

Als je al eens vaker in Berlijn bent geweest of niet zo’n liefhebber van historische verhalen bent, dan hoef je je nog steeds niet te vervelen! Er zijn genoeg alternatieve locaties in Berlijn te bekijken, juist die locaties die Berlijn zo’n leuke stad maken. Want de hippe straten, winkeltjes en talloze restaurants en andere locaties die Berlijn leuk maken, liggen niet rondom de Brandenburger tor! Tijdens de zogeheten lifestyle-wandelingen, laat ik je een compleet ander Berlijn zien. Samen gaan we ‘off the beaten path‘ en ontdekken we het dagelijkse leven in de stad waar ik woon. We wandelen door de wijken en straten waar de gewone Berlijners wonen, uit eten gaan en winkelen. Omdat deze buurten niet specifiek op toeristen gericht, leer je juist hier het kloppende hart van Berlijn kennen!

In de categorie lifestyle bied ik momenteel één rondleiding in Berlijn aan:

Street art – Bekijk Berlijn van haar meest kleurrijke en kunstzinnige kant! 

Berlijn heeft een grote underground scene met talloze mooie en bijzondere street art werken, van talloze artiesten. Naast de vele tags en kladderij van onbekende artiesten, zijn honderden parels en andere mooie werken te vinden. We wandelen door het bonte Kreuzberg, waarbij we diep in de street art cultuur van Berlijn duiken. Murals, paste-ups, culturele iconen en maar ook moderne en commerciële benaderingen van street art anno 2018 zitten in de rondleiding inbegrepen. Ik vertel je over de talloze artiesten die Berlijn mooier maken, hun politieke statement willen delen en waar hun inspiratie vandaan komt. Natuurlijk vertel ik je ook wat meer over de buurt waar we doorheen lopen en wat er naast street art kijken nog meer de moeite waard is.
• Geschikt voor kinderen van 8 jaar en ouder – Start om 10:00 uur – Duur: 3,5 uur, inclusief korte pauze

Eerst volgende data:
Vrijdag 26 juli 2019
Vrijdag 16 augustus 2019
Vrijdag 13 september 2019

Ben je met een groep van 6 personen of meer? Dan kan ik je ook privé rondleiden op een andere dag en tijd die jou goed uitkomt! Je kunt dan vrijwel elke rondleiding uit het aanbod uitzoeken. Klik hier voor meer informatie.

• Wil je toch graag met een andere rondleiding in Berlijn mee? Klik dan naar deze pagina met een handig overzicht van het gehele aanbod.