Berlijntips, rondleidingen, handige info en boeiende verhalen van een Nederlandse in Berlijn

Home » Rondleidingen in Berlijn – Ga met mij mee! » Rondleiding special – Lichtfestival Berlijn

Rondleiding special – Lichtfestival Berlijn

Als de zomer over haar hoogtepunt heen is, en de avond langzaam maar zeker weer steeds vroeger valt, staat Berlijn na zonsondergang vol in het licht! De eerste twee weken van september staan in het teken van twee geweldige lichtfestivals in Berlijn; Berlin Leuchtet en het Festival of Lights! Tijdens Berlin Leuchtet en het Festival of Lights zijn de bekende bezienswaardigheden van Berlijn feestelijk verlicht met laser, 3D videomapping en kleurenlampen. Deelnemende monumenten zijn onder andere de Brandenburger Tor, Berliner Dom, Fernsehturm maar ook onbekende gebouwen, pleinen en locaties. In totaal zijn er meer dan 100 verlichte locaties te bezoeken in Berlijn tijdens het festival! Meer dan genoeg reden voor een uitgebreide avondwandeling, ik laat je de allerleukste en -mooiste locaties zien!

Het festival of Lights 2021 vindt plaats van 3 tot en met 12 september 2021. Er zijn ook weer rondleidingen, deze zijn vanaf heden te boeken!

Ga met mij mee!
Tijdens een gezellige avondwandeling, laat ik je de mooiste verlichtingen zien, die Berlijn dit jaar weer sieren. Langs hoogtepunten zoals de Brandenburger Tor en de Bebelplatz, maar langs ook kleinere creatieve plaatsen in de omgeving van de Hackesche markt. Ondertussen vertel ik natuurlijk honderduit over mijn Berlijn, de stad waar ik al zoveel jaren met veel liefde woon. We beginnen rond 20:00 uur op de Potsdamer Platz als de lichten aan gaan, en eindigen in de omgeving van Alexanderplatz tegen 22:00 uur. Afhankelijk van het definitieve programma van het Festival, kan het zijn dat de route ietwat afwijkt. In alle gevallen heb je aan het eind van de avond Berlijn een beetje beter leren kennen, prachtige verlichtingen gezien én alle vragen kunnen stellen die je had! De rondleidingen zijn geschikt voor jong én oud, dus jullie zijn van harte welkom! Zie ik je dan?

Bekijk onderstaande blogs voor fotoseries van Berlin Leuchtet en het Festival of Lights
Festival of Lights 2016
Festival of Lights 2017
Festival of Lights 2018
Festival of Lights 2019
Festival of Lights 2020

Lees dit artikel voor meer informatie over de Lichtfestivals in Berlijn

Mijn rondleidingen tijdens het Festival of Lights:

Het festival of Lights 2021 vindt plaats van 3 tot en met 12 september 2021. Ik geef rondleidingen op de volgende data:

  • Zaterdag 11 september 2021 – start om 20:00 uur, duur ongeveer 2 uur – Volgeboekt!

Klik hier om terug naar de  rondleidingen-planning te gaan.

• De tickets voor volwassenen kosten €20,00, tickets voor kinderen tot en met 16 jaar kosten €15,00. Alle prijzen zijn incl. boekingskosten en administratiekosten.
• De rondleidingen zijn gericht op volwassenen, maar kinderen vanaf 8 jaar en ouder zijn van harte welkom om deel te nemen.
• De tickets zijn direct te boeken via onderstaande widget. Na de betaling ontvang je automatisch een bevestiging per mail, zorg dus dat je mijn e-mailadres aan je adresboek hebt toegevoegd!
• Twee dagen van te voren ontvang je een email met de exacte tijd & locatie van verzamelen en vertrek, contactinformatie en meer.
• Boek je last minute? Geen probleem, je kunt tot 24 uur voor aanvang van de rondleiding boeken! Zorg dat je via het onderstaande formulier tickets boekt en betaalt.
• Na de rondleiding ontvang je een korte survey met de gelegenheid om feedback te geven over je ervaring.
• Vragen? Bekijk de veelgestelde vragen over de rondleidingen hier.

WTDIB PAYMENT

Boek hier je tickets!

Stripe logo

Kies je rondleiding:

Wie gaan er mee?

Contactinformatie

Voorwaarden

Rondleiding
Prijs
Nog geen kind(eren) ingevoerd (á € 15,05)
0,00
Nog geen volwassen(en) ingevoerd (á € 17,99)
0,00
0,00
Totaalprijs:
0,00
error: Kopieren/opslaan uitgeschakeld. Copyright ©Wattedoeninberlijn.nl