Berlijntips, rondleidingen, handige info en boeiende verhalen van een Nederlandse in Berlijn

Home » Rondleidingen in Berlijn – Ga met mij mee! » Digitale rondleidingen • Ga live vanuit je huiskamer mee door Berlijn!

Digitale rondleidingen • Ga live vanuit je huiskamer mee door Berlijn!

Talloze mensen zitten momenteel thuis en ik weet dat velen van jullie momenteel liever in Berlijn waren geweest, dan thuis. Dus als jullie niet naar mij toe kunnen komen, dan kom ik graag naar jullie toe! En wel via digitale rondleidingen. Dwaal met mij mee door de straten van Berlijn, terwijl ik mooie verhalen vertel, de omgeving laat zien en af en toe een foto toon. Via een chat-feed heb je de mogelijkheid om vragen te stellen en kan ik direct antwoord geven! Zo hoef jij je thuis niet te vervelen, kan je toch een beetje van Berlijn meegenieten én help je mij en wattedoeninberlijn.nl om op een goede manier door deze bizarre situatie heen te komen.

Hoe werkt het?

  • Let op: om met de digi-tour mee te kunnen, heb je een INSTAGRAM-account nodig. Zo’n account kun je aanmaken op je telefoon of op je computer.
  • Via onderstaand formulier meld je je aan voor de digitale rondleiding van je keuze.
  • Kies de datum van je keuze uit en vul in de naam van je instagramaccount in, bijvoorbeeld: “@jouwaccountnaam“. Alsjeblieft, vergeet dit niet!
  • Betaal de rondleiding met je favoriete betaalmiddel en check je mail voor de bevestiging, hierin staan ook de instructies!
  • Zorg dat je op de dag en tijd van de digitale rondleiding voortijdig klaar zit en op instagram ingelogd bent. Zo mis je niets!
  • Als we er allemaal klaar voor zijn, neem ik je live mee door de stad, kun héél even een beetje in Berlijn zijn en nog vragen stellen ook!
  • Heb je de digitale rondleiding gemist? Geen zorgen! Als je van te voren hebt geboekt, heb je gewoon toegang tot het insta-account. Daar blijft de rondleiding-livevideo nog 24 uur ná afloop zichtbaar.
  • Let op: je kunt boeken tot de avond vóór de rondleiding, daarna niet meer (sorry!). Dit is zodat ik tijd heb om iedereen nog te mailen (dat moet helaas handmatig) en toe te voegen aan het insta-account. De ochtend voor de rondleiding is daar geen tijd meer voor. Ik kan je helaas niet áchteraf toevoegen om nog de rondleiding terug te kijken. Boek dus op tijd!

Welke digitale rondleidingen heb je gepland staan?

Donderdag 2 april om 10:00 uurTour door Berlijn Mitte

Hoe ziet Berlijn eruit, ’s ochtends en midden in de lockdown? Tijdens deze digitale tour neem ik je mee langs Berlijns mooiste bezienswaardigheden. Tijdens de tour wandelen we vanaf de Reichstag naar Alexanderplatz en vertel ik honderduit over de vele bezienswaardigheden. Ongetwijfeld ken je deze kant van Berlijn al wel, maar ik garandeer je dat je Berlijn nog nooit zo hebt gezien!

Dinsdag 7 April om 10:00 uurEen uur langs de Berlijnse Muur

Er is niks leukers dan lekker een uurtje wandelen door Berlijn en bijzondere plekken van de Berlijnse muur te bekijken. Ik deel bijzondere verhalen rondom de Berlijnse muur met je, laat je zien hoe je sporen van de Berlijnse muur nog kunt herkennen en hoe het verschil tussen oost en west langzaam maar zeker verdwijnt. Tijdens de eerste tour liep ik door Mitte, tijdens deze tweede tour zoek ik weer een ander deel van de voormalige muur op!

Donderdag 9 april om 10:00 uur – Wandelen door Kreuzberg

Een van de armste delen van Berlijn is het oostelijke gedeelte van Kreuzberg. tegelijkertijd is de beroemde Wrangelkiez ook een van de meest boeiende plekken van de stad. In een uurtje neem ik je mee door deze prachtige straten. Zo vertel ik hoe deze West-Berlijnse wijk achter de Muur werd zoals ‘ie nu is, hoe gentrificering een de wijk heeft veranderd én toon ik je mijn favoriete Street Art werken.

Goed om te weten:

• De tickets voor de digitale rondleidingen kosten 5 euro per stuk. Alle prijzen zijn incl. boekingskosten en administratiekosten.
• Per rondleiding zijn er maar 50 digitale tickets beschikbaar. Dat klinkt als veel, maar ik heb al mensen moeten teleurstellen!
• Deze digitale rondleidingen zijn gericht op volwassenen, maar kinderen mogen gerust meekijken.
• De tickets zijn direct te boeken via onderstaande widget. Na de betaling ontvang je automatisch een bevestiging per mail. Zorg dus dat je mijn e-mailadres aan je adresboek hebt toegevoegd!

• Je ontvangt ná de bevestigingsmail nog een tweede e-mail met instructries. Dit moet handmatig en kan dus even duren. Je krijgt deze uiterlijk de avond vóór de digitale rondleiding!
• Let op dat je een geldig mailadres invoert. Boek alsjeblieft NIET met een hotmail, live.nl of outlook adres!
• Zorg dat je van te voren al een instagram-account hebt aangemaakt, doe dit niet op het allerlaatste moment.

Als de situatie in Berlijn blijft zoals ‘ie is, dan volgen er ook nog meer data en wordt het hier aangevuld!
Heb je suggesties voor een digitale rondleiding die je graag van mij zou willen zien? Stuur me dan een bericht!

WTDIB PAYMENT

Boek hier je tickets!

Stripe logo

Kies hier je digitale rondleiding:

Wie kijken er mee?

Contactinformatie

Rondleiding
Prijs
Nog geen kind(eren) ingevoerd (á € 15,05)
0,00
Nog geen volwassen(en) ingevoerd (á € 17,99)
0,00
Totaalprijs:
0,00