Berlijntips, rondleidingen, handige info en boeiende verhalen van een Nederlandse in Berlijn

Home » Rondleidingen in Berlijn – Ga met mij mee! » Digitale rondleidingen • Ga live vanuit je huiskamer mee door Berlijn!

Digitale rondleidingen • Ga live vanuit je huiskamer mee door Berlijn!

Ik weet dat velen van jullie momenteel liever in Berlijn waren geweest dan thuis. Dus als jullie niet naar mij toe kunnen komen, dan kom ik graag naar jullie toe! En wel via digitale rondleidingen. Dwaal met mij mee door de straten van Berlijn, terwijl ik mooie verhalen vertel, de omgeving laat zien en af en toe een foto toon. Via een chat-feed heb je de mogelijkheid om vragen te stellen en kan ik direct antwoord geven! Zo hoef jij je thuis niet te vervelen, kan je toch een beetje van Berlijn meegenieten én steun je mij en wattedoeninberlijn.nl met inkomen, zodat ik een beetje op een ok manier door deze rare situatie heen kan komen.

Hoe werkt het?

 • Let op: om met de digi-tour mee te kunnen, heb je een INSTAGRAM-account nodig. Zo’n account kun je aanmaken op je telefoon of op je computer.
 • Via onderstaand formulier meld je je aan voor de digitale rondleiding van je keuze.
 • Kies de datum van je keuze uit en vul in de naam van je instagramaccount in, bijvoorbeeld: “@jouwaccountnaam“. Alsjeblieft, vergeet dit niet!
 • Betaal de rondleiding met je favoriete betaalmiddel en check je mail voor de bevestiging!
 • Zorg dat je op de dag en tijd van de digitale rondleiding voortijdig klaar zit en op instagram ingelogd bent. Zo mis je niets!
 • Als je niet tijdig toegang tot het speciale tours-account hebt gevraagd voor de digitale rondleiding start, kan ik je helaas niet meer voorafgaand aan de livestream in het account laten. Pas na afloop kan ik je dan weer toegang geven en kun je terugkijken.
 • Als we er allemaal klaar voor zijn, neem ik je live mee door de stad, kun héél even een beetje (digitaal) in Berlijn zijn en via de live stream nog vragen stellen ook!
 • Heb je de digitale rondleiding gemist? Geen zorgen! Als je vantevoren hebt geboekt, heb je gewoon toegang tot het insta-account. Daar blijft de rondleiding-livevideo ook ná afloop zichtbaar.
 • Goed om te weten: je kunt boeken tot de avond vóór de rondleiding, daarna niet meer (sorry!). Dit is zodat ik tijd heb om iedereen nog te mailen (dat moet helaas handmatig) en toe te voegen aan het insta-account. De ochtend voor de rondleiding is daar geen tijd meer voor. Boek dus op tijd en volg tijdig de instructies op om de tour te kijken!

Welke digitale rondleidingen heb ik gepland staan?

Vanaf 1 januari 2020, 12:00 uur: Terugkijken!

Er zijn momenteel geen nieuwe digitours gepland, half januari volgen weer nieuwe data. Heb je achter het net gevist? Wil je gewoon de mogelijkheid hebben om leuke tours nog eens terug te kijken? Of wil je met pen en papier klaar zitten om alle tips en suggesties te noteren? Boek dan een ‘Terugkijken ticket‘. Dit ticket kost 10,00 euro en hiermee krijg je tot en met 31 januari toegang tot het digitours-account. Daar kun je dan alle gepubliceerde tours terugkijken! Er komen ook langzaam maar zeker oudere tours uit 2020 online, die je daar ook kunt terugkijken. Daarnaast heb ik nog een aantal andere leuke verrassingen in petto! Kortom; dit wil je niet missen!

Wat gebeurt er na 31 december?

Mentaal is deze periode voor mij heel zwaar. Nu we in een nieuwe lockdown zittn, is het ook voor mij zaak om een tijdje kalm aan te doen. Na 31 december neem ik daarom weer even een pauze van de digitours, ook om wat meer gevoel te krijgen voor hoe ’t komend voorjaar verder gaat. Ik hoop op je begrip dat je het even zonder de wekelijkse live-momenten moet doen!

Ik wil elk van jullie ontzettend bedanken voor alle geweldige steun. We zijn er helaas nog lang niet, maar door jullie hulp is de kans steeds groter dat ik de coronacrisis kan doorstaan. Ik zet koers naar het voorjaar en hoop komende lente jullie weer in Berlijn te kunnen zien en rondleiden! Liefs, Emma.

Wil je mij tijdens deze periode toch graag blijven steunen?
• Je hebt altijd de mogelijkheid om een donatie te doen. Deze zijn meer dan welkom!
• Kom je komend (of volgend jaar) naar Berlijn? Koop een tegoedbon voor een échte fysieke rondleiding in Berlijn! (2 jaar geldig!)

Goed om te weten:

 • De tickets voor de digitale rondleidingen kosten 5 euro per persoon. Een ticket voor het terugkijken kost 10,00 euro. Alle prijzen zijn incl. boekingskosten en administratiekosten.
 • Deze digitale rondleidingen zijn gericht op volwassenen, maar kinderen mogen gerust meekijken.
 • De tickets zijn direct te boeken via onderstaande widget. Na de betaling ontvang je automatisch een bevestiging per mail. Zorg dus dat je mijn e-mailadres aan je adresboek hebt toegevoegd!
 • Heb je wel geboekt maar binnen 4 uur na je boeking geen bevestiging per email ontvangen? Dan even geduld; ik stuur je deze vanzelf na. Dit kan een paar dagen duren, maar komt altijd voordat je aan de digitour begint!
 • Je ontvangt ná de bevestigingsmail nog een tweede e-mail met instructries. Dit moet handmatig en kan dus even duren. Je krijgt deze instructie-mail uiterlijk op de avond vóór de digitale rondleiding!
 • Voor je boekt: gebruik alsjeblieft een ander emailadres dan hotmail, msn, live, ziggo of outlook. Al deze mailclients weren helaas mijn automatische emails (zoals de boekingsbevestiging). Dit betekent dat ik de bevestigingen met de hand moet nasturen en dat kost erg veel tijd. Dus als ’t even kan, boek met iets anders! Dank! Als je écht geen ander mailadres hebt, dan is ’t niet anders. Je krijgt de bevestiging dan alleen wat later toegestuurd.
 • Heb je op de avond VOOR de rondleiding nog geen instructie-email gehad? Zit deze niet in je spam of ‘promoties’ folder? En is het 20:00 uur geweest? Neem dan meteen contact met me op! Wacht hier alsjeblieft NIET mee tot de ochtend van de rondleiding, je hebt kans dat ik je dan niet meer tijdig kan helpen.
 • Let op dat je een geldig e-mailadres (liever geen msn, hotmail, live) invoert en controleer je ingevoerde gegevens voor je betaalt. Het handmatig nasturen van bevestigingen kost mij erg veel tijd.
 • Zorg dat je reeds van te voren al een instagram-account hebt aangemaakt en de avond vóór de tour instructies leest in je mail; doe dit niet op het allerlaatste moment voordat we beginnen, dan kan het zijn dat je te laat bent!
WTDIB PAYMENT

Boek hier je tickets!

Stripe logo

Kies hier je digitale rondleiding:

Wie kijken er mee?

Contactinformatie

Rondleiding
Prijs
Nog geen kind(eren) ingevoerd (á € 15,05)
0,00
Nog geen volwassen(en) ingevoerd (á € 17,99)
0,00
Totaalprijs:
0,00