Berlijntips, rondleidingen, handige info en boeiende verhalen van een Nederlandse in Berlijn

Home » Rondleidingen in Berlijn – Ga met mij mee! » Super Touri Tours in Berlijn – De mooiste bezienswaardigheden met een gids! » Rondleiding • SuperTouriTour – Highlights van Berlijn met een Nederlandse gids!

Rondleiding • SuperTouriTour – Highlights van Berlijn met een Nederlandse gids!

Welkom in Berlijn! Een bijzondere, bruisende stad, die bol staat van de geschiedenis. Ooit een trotse hoofdstad van koningen en keizers, later verwoest door oorlog en gedeeld door een Berlijnse muur. Kortom, een stad waar ontzettend veel gebeurd is en vandaag de dag veel te zien en te doen is. Als je weinig zin hebt om zelf je reisgids te raadplegen voor een interessante route, is het altijd een goed idee om met mij mee op pad te gaan. Tijdens een gezellige wandeling vertel ik je alles wat ik weet over de beroemde bezienswaardigheden in de Berlijnse binnenstad en help ik je op weg om je tripje naar Berlijn nóg leuker te maken! Maar, ondanks dat we een súper toeristisch rondje doen, hoeft dat helemaal niet saai te zijn! Want ik steek er veel tijd en moeite in om een origineel en boeiend verhaal te brengen. Zo garandeer ik je een leuke wandeling, waardoor de tijd voorbij vliegt!

Wandel met mij mee door Berlijn!
Tijdens deze wandeling strepen we talloze bezienswaardigheden in Berlijn af, zoals de Brandenburger Torhet Holocaustmonument, de Reichstag en de Berliner Dom, maar ook het prachtige Museumeiland en de gezellige omgeving rondom Hackescher Markt. Natuurlijk stippen we ook de chique Gendarmenmarkt aan en flaneren we over Unter den Linden. Gedurende zo’n 3 uur verras ik je bovendien met her en der wat kleinere en minder bekende bezienswaardigheden en wijs ik je op talloze details die je anders vást over het hoofd had gezien. Aan het eind van de rondleiding heb je uitvoerig kennis gemaakt met Berlijn en een paar boeiende extraatjes meegenomen!

Hoogtepunten van deze SuperTouriTour door Berlijn Mitte:
• De belangrijkste highlights van Berlijn Mitte in 3 uur
• Verhalen verteld door een Nederlandstalige local, voorzien van historische foto’s
• Geen standaardfeitjes maar een boeiend verhaal
• Ruimte voor alle vragen, tips of advies over Berlijn
• Ook boeiend voor Berlijn-veteranen!

Boek nu je tickets voor deze rondleiding!

Op dit moment is deze rondleiding niet beschikbaar. Er volgen voorlopig ook geen nieuwe data. Voor meer rondleidingen, ga naar het overzicht!

• De tickets voor volwassenen kosten €22,50, tickets voor kinderen tot en met 16 jaar kosten €15,00. Alle prijzen zijn incl. boekingskosten en administratiekosten.
• De rondleidingen zijn gericht op volwassenen, maar kinderen vanaf 8 jaar en ouder zijn van harte welkom om deel te nemen!
• De tickets zijn direct te boeken via onderstaande widget. Na de betaling ontvang je automatisch een bevestiging per mail, zorg dus dat je mijn e-mailadres aan je adresboek hebt toegevoegd!
• Twee dagen van te voren (op woensdag- of donderdagochtend) ontvang je een email met de exacte tijd & locatie van verzamelen en vertrek, contactinformatie en meer.
• Boek je last minute? Geen probleem, je kunt tot 24 uur voor aanvang van de rondleiding boeken! Zorg dat je via het onderstaande formulier tickets boekt en betaalt. Ik stuur alle informatie uiterlijk 12 uur van te voren toe (donderdagavond of (bij een rondleiding op zaterdag) vrijdagavond om uiterlijk 22:00 uur).
• Na de rondleiding ontvang je een korte survey met de gelegenheid om feedback te geven over je ervaring.
• Vragen? Bekijk de veelgestelde vragen over de rondleidingen hier.
LET OP: Bij deze rondleiding maken we gebruik van het OV, dus zorg dat je een Kurzstrecke, Tageskarte of Welcome Card hebt.

Goed om te weten:
Vertrektijd: 
10:00 uur
Duur:
ongeveer 3 uur (incl korte pauze)
Start
: Omgeving Reichstag/Hauptbahnhof

Einde: Omgeving Alexanderplatz

WTDIB PAYMENT

Boek hier je tickets!

Stripe logo

Kies je rondleiding:

Wie gaan er mee?

Contactinformatie

Voorwaarden

Rondleiding
Prijs
Nog geen kind(eren) ingevoerd (á € 15,05)
0,00
Nog geen volwassen(en) ingevoerd (á € 17,99)
0,00
15% korting toegekend
0,00
Totaalprijs:
0,00
error: Kopieren/opslaan uitgeschakeld. Copyright ©Wattedoeninberlijn.nl