Berlijntips, rondleidingen, handige info en boeiende verhalen van een Nederlandse in Berlijn

Super Touri Tours in Berlijn – De mooiste bezienswaardigheden met een gids!

Home » Rondleidingen in Berlijn – Ga met mij mee! » Super Touri Tours in Berlijn – De mooiste bezienswaardigheden met een gids!

Wanneer je voor het eerst naar Berlijn komt, dan wil je natuurlijk zoveel mogelijk van de stad zien. Maar heeft ’t nut om dan dagen achter elkaar belangrijkste bezienswaardigheden af te sjouwen? Welnee! Dat kun je ook prima in een paar uurtjes doen, met mij! Als jullie gids neem ik je mee langs de bekendste bezienswaardigheden van Berlijn. Geen hele bijzondere route, dus stiekem bést het toeristenrondje. Maar! Omdat ik het leuk vind, zitten er een paar kleine verrassingen in verstopt en neem ik je mee naar wat rustiger hoekjes van Mitte. Zo is er voor de Berlijn-veteranen ook nog wat te zien! Bovendien doe ik mijn uiterste best om er juist geen standaard ongeïnspireerd toeristenverhaal van te maken. Met mooie foto’s van vroeger, leuke anekdotes en een paar bijzondere verhalen, leid ik je langs Berlijns’ mooiste bezienswaardigheden. Samen wandelen we dwars voor Berlijn en leg ik je uit wat deze stad zoal voor haar kiezen heeft gehad in de laatste jaren. En het mooiste? Aan het eind van de rit heb je én een heleboel van Berlijn gezien en meer tijd over voor de talloze musea en andere leuke dingen én heb ik je voorzien van een heleboel leuke tips. Win win!

Op dit moment bied in de categorie algemeen één rondleiding aan:

Super Touri-Tour – Met een Nederlandse gids door Berlijn Mitte!

Bekijk de Berlijnse bezienswaardigheden in Berlijn Mitte, zoals de Brandenburger Torhet Holocaustmonument, de Reichstag en de Berliner Dom, maar ook het prachtige Museumeiland en de gezellige omgeving rondom Hackescher Markt. Natuurlijk bezoeken we ook de chique Gendarmenmarkt en flaneren we over Unter den Linden. Tijdens een gezellige wandeling van ongeveer 3 uur, wandelen we langs alle belangrijke hoogtepunten in Berlijn Mitte en verras ik je bovendien met her en der wat kleinere en minder bekende bezienswaardigheden. Samen lachen we om een geintje van een Pruisische Koning, verbazen we ons over de nukken van Keizer Wilhelm II en vertel ik je natuurlijk alles over de Berlijnse muur, de gênante foutjes bij het Holocaust monument en nog veel meer. Allemaal leuke verhalen die je niet in je reisgids terug kunt vinden! Onderweg kun je me natuurlijk álles vragen, over Berlijn of een paar fijne tips voor je verblijf! Kortom, een leuke rondleiding voor jong en oud!
• Gericht op volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar – Start om 10:00 uur – Duur: 3 uur, inclusief korte pauze. – Voor deze rondleiding maken we gebruik van het OV, dus zorg dat je een Kurzstrecke, Tageskarte of Welcome Card hebt.

Deze rondleiding wordt momenteel niet aangeboden
(Voor meer rondleidingen, bekijk ook het overzicht!)

[button style=”btn-default btn-lg” icon=”glyphicon glyphicon-info-sign” align=”left” iconcolor=”#dd9933″ type=”button” title=”Meer info & tickets”]

Ben je met een groep van 4 personen of meer? Dan kan ik je ook privé rondleiden op een andere dag en tijd die jou goed uitkomt! Je kunt dan vrijwel elke rondleiding uit het aanbod uitzoeken. Klik hier voor meer informatie.

error: Kopieren/opslaan uitgeschakeld. Copyright ©Wattedoeninberlijn.nl