Blog met Berlijntips, handige info en boeiende verhalen over Berlijn

Disclaimer

Home » Disclaimer

Ben je benieuwd hoe het zit met advertenties, affiliatelinks en gesponsorde blogs op WattedoeninBerlijn.nl? Of wil je meedoen aan een winactie, maar ben je toch benieuwd naar de regels en voorwaarden? Dan zit je hier helemaal goed! Op deze pagina leg ik je uit hoe ik werk, waarom ik gebruik maak van bepaald advertentie-vormen, en hoe je contact met me op kunt nemen.

Advertenties en gesponsorde artikelen op Wattedoeninberlijn.nl

Op Wat te doen in Berlijn zie je geen grote banners of andere lelijke advertenties. Ik vind het niet mooi en zie er ook voor jullie als bezoeker de meerwaarde niet zo van in. Toch is ook WattedoeninBerlijn niet helemaal vrij van advertenties. Ik richt me op een vorm waar ik me zelf prettig bij voel, en die in elk geval iets voor jullie lezers toevoegt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een gesponsord artikel over een leuk event, een review van een cool reisproduct dat van pas komt tijdens je trip, of een handige tip over een actie of promotie van een bedrijf uit de reisbranche. Uiteindelijk is het voor mij het belangrijkste dat jij als lezer er iets aan hebt én dat het met Berlijn te maken heeft.

Affiliatelinks in blogs en op pagina’s

In bepaalde artikelen en pagina’s link ik naar webwinkels (denk aan bijvoorbeeld booking.com, flixbus of bol.com), waarbij ik een klein bedrag verdien als je – nadat je op die link hebt geklikt – iets in die webwinkel koopt. Dit zijn affiliate links en ze zijn te herkennen door het woord ‘out’ in de url. Een affiliatelink geeft de desbetreffende webwinkel een seintje, dat je via mijn blog je aankoop bij hen hebt gedaan. Hiervoor krijg ik een kleine commissie. Dat kost jou niets extra, je betaalt gewoon hetzelfde bedrag, maar je helpt mij wel om mijn blog te kunnen bekostigen en bezig te blijven met mijn passie. Zie het als een kleine ondersteuning van mijn blog. Ik hou er een klein bedrag aan over, wat het voor mij weer makkelijker maakt om meer leuke dingen in Berlijn te zien en te doen, om daar weer over te schrijven.

Winacties: uitleg en regels
Zo heel af en toe verschijnen er winacties op wattedoeninberlijn. Deze zijn niet per definitie allemaal gesponsord, ik organiseer ook soms zelf een winactie, omdat ik het leuk vind om jullie iets cadeau te doen. Hiervoor ga ik dus zelf naar de winkel en koop ik een leuk product, dat ik vervolgens verloot.
Als ik samen met een bedrijf of derde partij een winactie organiseer (en het product waar ik over schrijf gesponsord is) wordt dit er uiteraard duidelijk bij vermeld. Ik geef geen producten weg, of doe winacties met bedrijven, waar ik zelf niet achter sta.

Regels voor deelname aan de winacties op WattedoeninBerlijn:

  • De voorwaarden om aan een winactie mee te kunnen doen, verschillen per keer en worden in de blogpost over de winactie duidelijk uitgelegd.
  • Je kunt helaas niet meedoen aan winacties van wattedoeninberlijn.nl als je jonger bent dan 16 jaar.
  • De winactie is bedoeld voor lezers uit Nederland, België en Duitsland. Andere landen zijn uitgesloten van deelname.
  • Als je niet aan alle actievoorwaarden – zoals in de blogpost over de winactie beschreven – voldoet, word je gediskwalificeerd en maak je geen kans meer op de prijzen. Hierover ontvang je geen bericht en hierover kan niet worden gecorrespondeerd.
  • De winnaar van de winactie wordt gekozen door middel van een onafhankelijke loting. De naam van de winnaar wordt aangekondigd op mijn blog en ontvangt een persoonlijk bericht.
  • Wanneer de winnaar binnen een week (7 dagen) na het verzenden van het persoonlijke bericht niet reageert, word er opnieuw geloot onder de resterende deelnemers, en een nieuwe winnaar getrokken.
  • Prijzen kunnen niet contact worden uitbetaald en over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • WattedoeninBerlijn heeft het recht om te allen tijde de regels rondom de winactie aan te passen, te veranderen of de winactie te annuleren. Hier kan geen aanspraak op worden gemaakt.
  • Door mee te doen aan een winactie met een derde partij, ga je er automatisch mee akkoord dat je gegevens mogelijk aan deze derde partij worden doorgegeven en daarbij potentieel gebruikt worden voor marketingdoeleinden van dat bedrijf.
  • Uiteraard worden je gegevens zowel door WattedoeninBerlijn, als bij een derde partij, in vertrouwen behandeld, conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Disclaimer
Bij elk artikel op wattedoeninberlijn.nl is het mijn doel om jou op een leuke manier te informeren over Berlijn. Hierop zijn advertenties, advertorials of artikelen met affiliatelinks natuurlijk geen uitzondering. Ik werk alleen samen met bedrijven en/of diensten die ik zelf vertrouw en waar ik achter sta. Ik plaats geen gesponsorde content die niet bij mijn blog of bij mijn lezers past, of waar ik me etisch (of op een andere manier) niet mee kan verenigen. Hier dus geen enthousiaste verhalen over een product of dienst dat ik niet zelf getest heb of eigenlijk niet goed vind. Bovendien zorg ik er altijd voor dat er een duidelijke vermelding in het artikel staat, dat het om gesponsorde content gaat. Niet alleen is dit erg belangrijk voor mij, dit is ook een verplichting volgens de reclamecode. Je kunt er op vertrouwen dat ik hierop absoluut geen uitzonderingen op maak!

Wil je mij ondersteunen bij mijn blog? Of heb je vragen over gesponsorde content op wattedoeninberlijn.nl? Neem dan even contact met me op.

error: Kopieren/opslaan uitgeschakeld. Copyright ©Wattedoeninberlijn.nl