Insidertips vanuit Berlijn

Home » Contact

Contact

Welkom op mijn contactpagina!

Heb je een vraag? Probeer dan eerst in mijn website te zoeken of je het antwoord kunt vinden. Gebruik de zoekfunctie (de loep) en kijk of je zo het antwoord op je vraag kunt vinden.
Kom je er niet uit? Misschien weet mijn digitale assistent Bär wel antwoord! Klik op het gele bolletje rechtsonder aan de pagina om met hem te praten. Hij kan je helpen om heel veel vragen over Berlijn te beantwoorden. Bedenk wel, Bär is geen Google of een goede navigator, dus hij weet niet álles. Maar met tips of praktische vragen kan hij je vast helpen!

Heb je een vraag die Bär niet kan beantwoorden? Of kun je het antwoord niet vinden in mijn website? Maak dan gebruik van het onderstaande contactformulier.

Ook als je een opmerking, feedback of tip hebt, kun je het onderstaande formulier gebruiken. Hou er wel een beetje rekening mee dat ik vaak erg druk ben en dat het soms tot twee dagen kan duren voor ik op je bericht reageer!

Werk je bij een bedrijf en wil je graag de mogelijkheden voor een samenwerking bespreken? Lees dan eerst even de informatie op deze pagina.