Berlijntips, rondleidingen, handige info en boeiende verhalen van een Nederlandse in Berlijn

Contact

,
0
Home » Contact

Welkom op mijn contactpagina! Voor je een email stuurt, help ik je graag nog even op weg met de volgende suggesties:

LET OP! Vanwege een medische ingreep beantwoord ik geen berichten tussen 6 en 14 juli 2021!

Wil je een privé-rondleiding boeken? Stuur dan alsjeblieft je aanvraag in via deze pagina over mijn privé-rondleidingen. Hier lees je ook meer informatie over mijn tours, de prijzen en de data dat ik beschikbaar ben. Stuur alsjeblieft geen aanvragen in voor een privé-rondleiding via onderstaand formulier alsjeblieft! –  Goed om te weten: ik ben vóór 8 augustus 2021 niet beschikbaar voor privé-rondleidingen! Aanvragen worden niet beantwoord.

• Heb je feedback (goed of slecht) over één van mijn tips, een compliment of aanvulling of wil je je ervaringen delen? Reageer dan op het desbetreffende artikel op mijn site. Zo kunnen andere Berlijnfans ook over jouw ervaring lezen, daar hebben zij natuurlijk ook iets aan!

Heb je een vraag? Gebruik de zoekfunctie op deze site! Ik weet zeker dat ik 50% minder email zou krijgen als iedereen met een vraag dat eerst zou doen haha! Gebruik de zoekfunctie bovenaan (de loep) of in de menubalk, en kijk of je zo het antwoord op je vraag kunt vinden.

Wil je graag samenwerken en de mogelijkheden bespreken? Een persbericht sturen? Een interview doen? Dan verwijs ik je graag naar de informatie op deze pagina.

LET OP! Vanwege een medische ingreep beantwoord ik geen berichten tussen 6 en 14 juli 2021!

Veelgestelde vragen:

• Antwoorden op vragen over het openbaar vervoer, reizen van A naar B in Berlijn of OV-tickets, kun je allemaal hier vinden: Openbaar vervoer in Berlijn
• Mijn favoriete restaurants zijn hier te vinden: restaurants in Berlijn, net als koffietentjes, ontbijttentjes, currywursten en burgers
• Ook heb ik talloze tips met de mooiste parken, leukste musea, tips voor kinderen, street food, vlooienmarkten en uitzichten.
• Zoek je een kamer of woning in Berlijn, kom je hier wonen of wil je weten hoe dat werkt met aanmelden, verzekeringen en meer? Dan kun je hier meer lezen over wonen in Berlijn.
Stagezoekers, baanzoekers en mensen met interesse in werken in Berlijn, kunnen hier alle informatie lezen: werken in Berlijn . Ik kan je helaas niet persoonlijk aan een kamer of huis helpen in Berlijn.

Volg mij hier!
Wil je meer zien van mijn dagelijks leven in Berlijn? De meest actuele tips kun je vinden op mijn Instagram! Als je écht niets wil missen, kun je me daar volgen. Vergeet niet om me te taggen in je foto’s of de hashtag #doeninberlijn onder je foto’s te gebruiken!
• Instagram: @doeninberlijn
Natuurlijk ben je ook van harte welkom om me te volgen op Twitter! Tweet me gerust je mooiste foto’s, ervaringen of gebruik de hashtag #doeninberlijn.
• Twitter: @doeninberlijn

LET OP! Vanwege een medische ingreep beantwoord ik geen berichten tussen 6 en 14 juli 2021!

Kun je het antwoord écht niet vinden op mijn website of elders via Google? Stuur me dan een bericht via onderstaand formulier. Ik kan helaas niet beloven dat ik op alle e-mails een reactie stuur, daarvoor ontvang ik er gewoonweg te veel.  Je krijgt geen antwoord op rondleiding-aanvragen via onderstaand formulier. Ook e-mails met vragen over ‘hoe kom ik van airport x naar hotel y’ en dergelijke kan ik helaas niet beantwoorden.
Voor de overige (graag wat gespecificeerde) vragen doe ik mijn uiterste best om zo snel mogelijk te reageren. Houd er rekening mee dat het een paar dagen kan duren voor je antwoord krijgt op je bericht. Alvast bedankt!

error: Kopieren/opslaan uitgeschakeld. Copyright ©Wattedoeninberlijn.nl