Insidertips vanuit Berlijn

postbus-in-berlijn
Home » Contact

Contact

Welkom op mijn contactpagina! Voor je een email stuurt, help ik je graag nog even op weg met de volgende suggesties:

Heb je feedback over een van mijn tips, een compliment of aanvulling of wil je je ervaringen delen? Dan zou ik het heel tof vinden als je reageert op het desbetreffende artikel op mijn site. Zo kunnen andere Berlijnfans ook over jouw ervaring lezen, daar hebben zij natuurlijk ook iets aan!

Heb je een vraag? Probeer dan eerst in mijn website te zoeken of je het antwoord kunt vinden. Gebruik de zoekfunctie bovenaan (de loep) of in de menubalk rechts, en kijk of je zo het antwoord op je vraag kunt vinden.

Wil je een privé-rondleiding boeken? Dat kan! Bekijk dan deze pagina over mijn privé-rondleidingen voor meer informatie, prijzen en het aanvraagformulier.

Wil je graag samenwerken en de mogelijkheden bespreken? Een persbericht sturen? Een interview doen? Dan verwijs ik je graag naar de informatie op deze pagina.

Veelgestelde vragen:

• Antwoorden op vragen over het openbaar vervoer, reizen van A naar B in Berlijn of OV-tickets, kun je allemaal hier vinden: Openbaar vervoer in Berlijn
• Mijn favoriete restaurants zijn hier te vinden: restaurants in Berlijn, net als koffietentjes, ontbijttentjes, currywursten en burgers
• Ook heb ik talloze tips met de mooiste parken, leukste musea, tips voor kinderen, street food, vlooienmarkten en uitzichten.
• Zoek je een kamer of woning in Berlijn, kom je hier wonen of wil je weten hoe dat werkt met aanmelden, verzekeringen en meer? Dan kun je hier meer lezen over wonen in Berlijn.
Stagezoekers, baanzoekers en mensen met interesse in werken in Berlijn, kunnen hier alle informatie lezen: werken in Berlijn

Volg mij hier!
Wil je meer zien van mijn dagelijks leven in Berlijn? De meest actuele tips kun je vinden op mijn Instagram! Als je écht niets wil missen, kun je me daar volgen. Vergeet niet om me te taggen in je foto’s of de hashtag #doeninberlijn onder je foto’s te gebruiken.
• Instagram: @doeninberlijn
Natuurlijk ben je ook van harte welkom om me te volgen op Twitter! Tweet me gerust je mooiste foto’s, ervaringen of gebruik de hashtag #doeninberlijn.
• Twitter: @doeninberlijn

Kun je het antwoord écht niet vinden in mijn website of elders via Google? Maak dan gebruik van het onderstaande contactformulier. Ik kan helaas niet beloven dat ik meteen reageer of op alle emails een reactie stuur, daarvoor ontvang ik gewoonweg teveel. Toch doe ik mijn uiterste best om zo snel mogelijk te reageren. Houd er daarom rekening mee dat het een paar dagen kan duren voor je antwoord krijgt op je bericht. Stuur geen aanvragen voor rondleidingen in via dit formulier, dat kan via deze link!