Blog met Berlijntips, handige info en boeiende verhalen over Berlijn

Berlijnvlog #4 – Koffie, rare schoenen en de halve marathon

Home » Berlijnvlog #4 – Koffie, rare schoenen en de halve marathon

De zomer is voorbij, de grote evenementen in de herfst zijn voorbij en de winter staat voor de deur. November is een van de rustigste maanden van het jaar in Berlijn en dat betekent dat ook ik dus een beetje kan bijkomen van een hectische zomer en herfst! In deze vlog genieten Kees en ik van de rust, drinken we koffie, winkelen we wat en pas ik een hele stapel schoenen. Ook gaan we op ontdekkingstocht in Charlottenburg en gaan we het níet over boodschappen-doen hebben. Een heel typisch Berlijns weekend eigenlijk! De zondag is wat specialer, want Kees loopt zijn eerste halve marathon in Teltow. Een hele speciale run, waar ik als steun- en toeverlaat aan de kant mocht staan. Dat en meer kun je allemaal bekijken in deze allernieuwste Berlijnvlog! Veel plezier!

Hopelijk vinden jullie het leuk dat ik – in plaats van een artikel – zo af en toe een Berlijnvlog plaats. Ik heb erg veel plezier in het maken van filmpjes, zowel het vloggen als het monteren vind ik erg leuk! Tijdens mijn opleiding (lang gelee) maakte ik regelmatig filmpjes, dat was een vast onderdeel. Maar vloggen is toch wel echt wat anders! Ook merkte ik dat Duitsers het niet altijd even op prijs stellen als je op straat filmt. Toch even wennen dus! Gelukkig gaat het me steeds beter af en doe ik gewoon alsof ik een toerist ben. Dan komt het meestal wel goed! :-)

Mocht je een specifieke vraag hebben voor een vlog, of een vlog willen zien van een bepaald onderwerp, let me know! Alle ideeën zijn meer dan welkom! Mocht je meer weekend-vlogs zoals deze willen zien, dan zit je sowieso goed. Daar komen nog wel een paar meer van!

Vond je het een leuke video? Dan zou ik het heel erg leuk vinden als op het 👍🏻 wil klikken! En wil je niets meer missen? Dan kun je ook abonneren op mijn kanaal!
Maak jij ook video’s? Of heb je een actief kanaal op youtube? Laat dan de link naar je kanaal achter bij de commentaren, dan kan ik een kijkje nemen!

4 Comments

 • Patrick schreef:

  Hoi Emma en Kees, erg genoten van jullie vlog en leuk om jullie op deze manier weer terug te zien. We hebben gelijk weer veel zin in Berlijn. Mooie prestatie van Kees! Groeten en tot een volgende keer. Joyce en Patrick

  • Emma schreef:

   Hi Joyce en Patrick, leuk dat jullie het een toffe vlog vinden! Staat er al een nieuwe trip op de planning? Groetjes!

 • Saskia schreef:

  Wat een leuke vlog! Ik moet eerlijk bekennen dat ik je eerdere vlogs nog nooit heb bekeken en eigenlijk alleen de informatieve artikeltjes over Berlijn las, maar bewegend beeld van Berlijn geeft toch wel weer wat kriebels om weer een keer terug te gaan. Maar neeeee wat balen dat jullie zonder pepernoten en dergelijken moeten doen!
  Ik heb zelf geen vlogkanaal maar maak wel filmpjes na vakanties die ik wel op Youtube plaats, die kun je hier vinden: https://www.youtube.com/channel/UCGOAdL7b7YvhPpws0FOQ3Pg

  • Emma schreef:

   Dankjewel Saskia! Leuk dat je er een beetje kriebels van krijgt, dat was stiekem precies de bedoeling ;-) Gelukkig hebben we lieve vrienden die pepernoten uit Nederland hebben meegenomen, dus we zitten niet meer zonder. Yaaay!
   Ik ga direct op je kanaal kijken!

Laat een reactie achter

error: Kopieren/opslaan uitgeschakeld. Copyright ©Wattedoeninberlijn.nl