Insidertips vanuit Berlijn

Home » Rondleidingen door Berlijn – Ga met mij mee! » Rondleiding special – Lichtfestival Berlijn

Rondleiding special – Lichtfestival Berlijn

Als de herfst op volle kracht is en de wereld langzaam maar zeker weer donker wordt, staat Berlijn na zonsondergang vol in het licht! De eerste twee weken van oktober staan in het teken van twee geweldige lichtfestivals in Berlijn; Berlin Leuchtet en het Festival of Lights! Tijdens Berlin Leuchtet en het Festival of Lights zijn de bekende bezienswaardigheden van Berlijn feestelijk verlicht met laser, 3-D videomapping en kleurenlampen. Deelnemende monumenten zijn onder andere de Brandenburger Tor, Berliner Dom, Fernsehturm maar ook onbekende gebouwen, pleinen en locaties. In totaal zijn er meer dan 100 locaties te bezoeken in Berlijn tijdens het festival én is het bovendien gratis te bezoeken. Meer dan genoeg reden voor een uitgebreide avondwandeling!

Meer informatie of foto’s bekijken?
Bekijk onderstaande blogs voor fotoseries van Berlin Leuchtet en het Festival of Lights

Festival of Lights 2014
Festival of Lights 2015
Festival of Lights 2016

De rondleidingen voor 2017 zijn weer voorbij. Graag tot volgend jaar!

—————————————————————————————–

Ga met mij mee tijdens het Festival of Lights in Berlijn!
Tijdens een uitgebreide rondleiding van zo’n drie uur, leid ik je langs de mooiste hoogtepunten van beide Lichtfestivals! We wandelen door Berlijn Mitte, terwijl ik je alles vertel over de kleurrijke projecties, de kunstenaar en achtergrond van het werk. Maar natuurlijk vertel ik je ook over Berlijn en de geschiedenis van de locaties die we aandoen. Zo sla je met één rondleiding twee vliegen in één klap! Natuurlijk laat ik ook genoeg tijd en ruimte over voor fotografie, zodat je de prachtig verlichte gebouwen goed kunt vereeuwigen. Kortom: een leuk en avondvullende tour!

De tickets kosten €15 euro (incl. boekingskosten) per stuk en zijn direct te boeken via onderstaande widget op deze pagina. Na aanmelding ontvang je twee dagen van te voren een email met de exacte locatie van verzamelen en vertrek, handige informatie en natuurlijk mijn contactgegevens.
Bekijk ook de veelgestelde vragen over de rondleidingen hier.

Tijdens de rondleiding staan onder andere de volgende locaties op het programma:

• Kunst- en verlichtingshub Potsdamer Platz
• Videomapping op de Brandenburger Tor
• Prachtige kleuren en patronen op de klassieke Gendarmenmarkt
• Berliner Dom en de mooie Lustgarten
• En nog veel meer!

De rondleidingen voor 2017 zijn weer voorbij. Graag tot volgend jaar!

Lees dit artikel voor meer informatie over de Lichtfestivals in Berlijn

Document

Boek hier je tickets!